sara931223
Zaangażowana w BB
Umówiłam się na 10 bo 13 nie było już miejsca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzies kiedys czytalam ze ciemno brazowy sluz nie jest grozny ale nie wiem czy to prawda nie masz np mozliwosci zadzwonic do swojego lekarza? Ja nie za bardzo sie na tym znamPomocy
AGdzies kiedys czytalam ze ciemno brazowy sluz nie jest grozny ale nie wiem czy to prawda nie masz np mozliwosci zadzwonic do swojego lekarza? Ja nie za bardzo sie na tym znam
A w ktorym dniu cyklu jestes?Pomocy
To może to zagniezdzenie i stad ten sluz brazowy?Już powinnam dostać okres A testy wskazują na ciaze
Nie znam się na tym wiec nie wiem nie mialam czegos takiego ja zamiast okresu mam tylko sluz wiec nie wiem co to moze bycTo może to zagniezdzenie i stad ten sluz brazowy?
Robiłaś bete ???? Jeśli Cię to martwi i ciągle jest to jedź na IP bo raczej żadna z nas Ci w takim przypadku nie pomożeJuż powinnam dostać okres A testy wskazują na ciaze