reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019/2020!

Tutaj za duzo moczu mi wlecialo i dlatego ta pierwsza kreska taka rozmazana. Test robiony rano

Załączniki

• 20200103_211245.jpg
    20200103_211245.jpg
    859,4 KB · Wyświetleń: 127
reklama
Nie znam się na tym ale tak jak Ci mowilam ze czytałam wczesniej ze to nic złego a ustalo juz? Musisz obserwowac i jesli bedzie cos sie dzialo jedz na sor a najlepiej idz wczesniej do lekarza swojego jesli to możliwe
Tak zrobię zaraz we wtorek zadzwonię czy moge szybciej przyjść A plamienie ustalo

Jeżeli bedzie się powtarzało plamienie to może być kwestia niskiego hormonu i potrzebna będzie luteina. Też ją brałam na plamienia w 1 ciąży.

Plamiłam przez całe 2 miesiące. Zaczeło się zaraz w dniu spodziewanej @. Poszłam na betę wtedy i wykazała ciąże także poszłam na IP i dali mi leki podtrzymujące na te plamienia.

reklama
A to była czysta krew czy jakiś taki dziwny kolor miałaś? Przepraszam że tak wypytuje
Plamiłam przez całe 2 miesiące. Zaczeło się zaraz w dniu spodziewanej @. Poszłam na betę wtedy i wykazała ciąże także poszłam na IP i dali mi leki podtrzymujące na te plamienia.
A to była czysta krew czy jakiś taki dziwny kolor miałaś? Przepraszam że tak wypytuje ale jakoś mnie to uspokaja

Do góry