reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019/2020!

Hej dziewczyny. Moze wy mi podpowiecie o co chodzi. Juz mam trzeci dzien wyzszych temperatur a szyjka macicy dalej wysoko. Sluz nieweim bo nie miewam. Takze nie wiem czy owulacja juz byla? Czy o co tu chodzi?
Ps. Gratuluje Cela1518 :
I oby wszystkie nas spotkal ten sam los :D

reklama
Dziękuję dziewczyny naprawdę bo dzięki Wam miałam się gdzie i komu wygadac jak już poprostu lapalo się niezłego doła. Dziś zrobiłam test 4dni przed planowana @ bo jutro mam imprezę rodzinna i mimo że byłam wręcz przekonana że nic nie wyjdzie to dla spokoju by wypić % zrobiłam dziś test a tu proszę niespodzianka spóźniona mikolajkowa😁😁 Dziękuję Wam za Wsparcie 😘
Z całego serducha Ci gratuluję i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze 😘
Ja właśnie wracam od lekarza i jestem w szoku po lamette mam 4pecherzyki 2 po 21 cm i 2mniejsze po 17 jesli te dwa jeszcze urosna do poniedziałku to powiedziala ze nie możemy współżyc bo za duże ryzyko ciąży mnogiej😕 ale zobaczymy w poniedziałek co z nimi będzie

Z całego serducha Ci gratuluję i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze 😘
Ja właśnie wracam od lekarza i jestem w szoku po lamette mam 4pecherzyki 2 po 21 cm i 2mniejsze po 17 jesli te dwa jeszcze urosna do poniedziałku to powiedziala ze nie możemy współżyc bo za duże ryzyko ciąży mnogiej😕 ale zobaczymy w poniedziałek co z nimi będzie
Kurde to masz duże pecherzyki, ja jak miałam 19mm to już był pęknięty , teraz w 8 dniu 16mm . Ale po jednym z każdej strony .tylko po lewej mniejszy. A w którym dniu cyklu masz tak ładne pęcherzyki ?

Z całego serducha Ci gratuluję i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze [emoji8]
Ja właśnie wracam od lekarza i jestem w szoku po lamette mam 4pecherzyki 2 po 21 cm i 2mniejsze po 17 jesli te dwa jeszcze urosna do poniedziałku to powiedziala ze nie możemy współżyc bo za duże ryzyko ciąży mnogiej[emoji53] ale zobaczymy w poniedziałek co z nimi będzie
A tak z ciekawości spytam boicie się ciąży mnogiej czy lekarz się bardziej obawia? :)

A tak z ciekawości spytam boicie się ciąży mnogiej czy lekarz się bardziej obawia? :)
Ja się nie obawiam mąż trochę się boi vzy z dwójką maluchów se poradzimy. Ale ja bym dała rade napewno było by ciężko ale cieszyłabym się. Lekarz się obawia i mowi że jak bedzie takie ryzyko to nie da mi zastrzyku na pekniecie pecherzyka i zeby nie współżyc w okresie owulacyjnym

Kurde to masz duże pecherzyki, ja jak miałam 19mm to już był pęknięty , teraz w 8 dniu 16mm . Ale po jednym z każdej strony .tylko po lewej mniejszy. A w którym dniu cyklu masz tak ładne pęcherzyki ?
Patrzę że źle napisałam że pecherzyki w cm a powinnam napisac ze w mm😂😂 a jestem dzis w 10dniu cyklu takze też sie dziwie ale mam 2pecherzyki w jednym jajniku i 2w drugim

Witajcie kobietki
Dołączyłam do forum i może kilka słów na wstęp. Moje starania o ciąże trwają od roku. Wszystkie badania wychodzą bez zarzutu - nasienie partnera, hormony itp.
W marcu było światełko nadziei, zaszłam w ciążę, ale jajowodową. Potem tylko operacja i czekanie pół roku, aż organizm dojdzie do siebie. HSG wykazało prawostronną niedrożność, więc o ciążowy pęcherzyk mogę się starać raptem co dwa miesiące.

Teraz pechowo idzie drugi cykl z prawego jajnika, także czekam na nowy. Powinien się zacząć jeszcze przed świętami.

Trzymam kciuki za wszystkie kobietki starające się ;)

Gratuluje tym, co już niosą w sobie życie.

Patrzę że źle napisałam że pecherzyki w cm a powinnam napisac ze w mm😂😂 a jestem dzis w 10dniu cyklu takze też sie dziwie ale mam 2pecherzyki w jednym jajniku i 2w drugim
A ja nawet nie zwróciłam uwagi ,że cm 😂😂😂 tylko że 21 mi się rzuciło w oczy ;) mi się mój mały wydaje :/ niby 8 dzień a lekarz mówił że rośnie 1,5 mm na dzień

N
A ja nawet nie zwróciłam uwagi ,że cm 😂😂😂 tylko że 21 mi się rzuciło w oczy ;) mi się mój mały wydaje :/ niby 8 dzień a lekarz mówił że rośnie 1,5 mm na dzień
Nie wiem może to od organizmu zależy? Ja od kad pamietam to mialam takie tylko przeważnie miałam przed sama owulacja takiej wielkości i dostawalam zastrzyk🤷‍♀️ a teraz zobaczę w poniedziałek co to bedzie mam nadzieję że ten cykl nie bedzie stracony

reklama
N

Nie wiem może to od organizmu zależy? Ja od kad pamietam to mialam takie tylko przeważnie miałam przed sama owulacja takiej wielkości i dostawalam zastrzyk🤷‍♀️ a teraz zobaczę w poniedziałek co to bedzie mam nadzieję że ten cykl nie bedzie stracony
Ja mam niskie AMH , może to dlatego, nie mam pojęcia. Ale jak by były za małe to myślę że by lekarz coś powiedział a nie kazał się starać . Trzymam kciuki za poniedziałek i pomyślne starania 🙂🙂🙂🙂

Do góry