U mnie tez cykle bardzo nieregularne- od 29 do nawet 37 dni. W zeszlym miesiacu wedlug aplikacji @ mialam dostac 32 dc, a dostalam 37. Wydalam fortunę na testy a tu zonk. Tak wiec teraz chocby nie wiem co, nie doszukuje sie nieistniejacych objawów i nie szaleje z testami, czekam grzecznie Jesli wytrzymam
reklama
Tamten cykl 45 dni ten już 44 także zapowiada się powtórka z rozrywki ale cały czas mówię sobie bliżej niż dalej oj stres jest ale to chyba problem Na skale światowa w dzisiejszych czasach chociaż staram się myśleć pozytywnie w każdej sytuacji
Kurcze, faktycznie długie masz te cykle.
Trzeba myśleć pozytywnie. Mowie to ja- wieczna pesymistka , ale ucze sie, staram sie zmienić.
U mnie tez cykle bardzo nieregularne- od 29 do nawet 37 dni. W zeszlym miesiacu wedlug aplikacji @ mialam dostac 32 dc, a dostalam 37. Wydalam fortunę na testy a tu zonk. Tak wiec teraz chocby nie wiem co, nie doszukuje sie nieistniejacych objawów i nie szaleje z testami, czekam grzecznie Jesli wytrzymam
Ja bym nie wytrzymala.... Na pewno bym zrobiła test. Zresztą za tydzień pewnie polece do apteki. Wiecie, ze to będzie mój pierwszy test w życiu? Czuje sie jak taka zielona małolata...
Ja sie tak zarzekam, a pewnie też polecę w podskokach po test na 3 dni przed miesiączką hehe Sara jesli mogę coś doradzić, to proś w aptece o test z czuloscią 10 mlU. Tylko ten wykryje wczesna ciąże, a z tego co zauwazylam wiekszosc jest mniej czula - 25 mlUJa bym nie wytrzymala.... Na pewno bym zrobiła test. Zresztą za tydzień pewnie polece do apteki. Wiecie, ze to będzie mój pierwszy test w życiu? Czuje sie jak taka zielona małolata...
Ja sie tak zarzekam, a pewnie też polecę w podskokach po test na 3 dni przed miesiączką hehe Sara jesli mogę coś doradzić, to proś w aptece o test z czuloscią 10 mlU. Tylko ten wykryje wczesna ciąże, a z tego co zauwazylam wiekszosc jest mniej czula - 25 mlU
Dziękuje, dla mnie każda rada jest cenna.
Invicta
Fanka BB :)
Długie ale to przez PCOS dlatego od razu dostałam leki na stymulację także czekam i mam nadzieje ze za niedługo będę testować z wamiKurcze, faktycznie długie masz te cykle.
Trzeba myśleć pozytywnie. Mowie to ja- wieczna pesymistka , ale ucze sie, staram sie zmienić.
Długie ale to przez PCOS dlatego od razu dostałam leki na stymulację także czekam i mam nadzieje ze za niedługo będę testować z wami
Bardzo Ci tego życzę i mocno, mocno trzymam kciuki .
U mnie nadal okropny bol jajników i w dole brzucha... Juz nie wiem co myśleć.... Do @ jeszcze jakies 10-11 dni...
Dziewczyny bo zaczelo mi chodzic po glowie jedno pytanie i może bedziecie wiedzialy.. Gdy w zeszlym m-cu tak dlugo spoznial mi sie @, to kilka z kilkunatstu zrobionych przeze mnie testów pokazaly bardzo blada druga kreske .. Jak pisalalm wyzej okres w koncu sie pojawil 37 dnia, ale te bladziutkie kreseczki nie dawaly mi spokoju. Zrobilam bete HCG z krwi w drugim dniu okresu i wyszlo 5,42, tak wiec ciązy brak. A teraz doczytalam ze poziom hcg u zdrowej kobiety niebedacej w ciazy to ponizej 5. Czy myslicie ze to moglo byc wczesne poronienie?? Czy tez ciązy wcale nie bylo, a z niewiadomych przyczyn mam podwyzszone hcg..
reklama
Ja bym poczekala jeszcze z 4 dni i zrobila test Niekore laski pisaly ze u nich wykryl ciążę na kilka dni przed okresem. Zreszta na niektorych testach jest napisane, ze juz 6 dni po zaplodnieniu potarfią wykryc hormon, wiec jest chyba jest to możliweBardzo Ci tego życzę i mocno, mocno trzymam kciuki .
U mnie nadal okropny bol jajników i w dole brzucha... Juz nie wiem co myśleć.... Do @ jeszcze jakies 10-11 dni...