reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019/2020!

U mnie tez cykle bardzo nieregularne- od 29 do nawet 37 dni. W zeszlym miesiacu wedlug aplikacji @ mialam dostac 32 dc, a dostalam 37. Wydalam fortunę na testy;) a tu zonk. Tak wiec teraz chocby nie wiem co, nie doszukuje sie nieistniejacych objawów i nie szaleje z testami, czekam grzecznie ;) Jesli wytrzymam 😋

reklama
Tamten cykl 45 dni ten już 44 także zapowiada się powtórka z rozrywki ale cały czas mówię sobie bliżej niż dalej 😊 oj stres jest ale to chyba problem Na skale światowa w dzisiejszych czasach 😂😏 chociaż staram się myśleć pozytywnie w każdej sytuacji 😊

Kurcze, faktycznie długie masz te cykle.
Trzeba myśleć pozytywnie. Mowie to ja- wieczna pesymistka 🙈, ale ucze sie, staram sie zmienić.

U mnie tez cykle bardzo nieregularne- od 29 do nawet 37 dni. W zeszlym miesiacu wedlug aplikacji @ mialam dostac 32 dc, a dostalam 37. Wydalam fortunę na testy;) a tu zonk. Tak wiec teraz chocby nie wiem co, nie doszukuje sie nieistniejacych objawów i nie szaleje z testami, czekam grzecznie ;) Jesli wytrzymam 😋

Ja bym nie wytrzymala.... Na pewno bym zrobiła test. Zresztą za tydzień pewnie polece do apteki. Wiecie, ze to będzie mój pierwszy test w życiu? 🙈🙈🙈 Czuje sie jak taka zielona małolata... 😂

Ja bym nie wytrzymala.... Na pewno bym zrobiła test. Zresztą za tydzień pewnie polece do apteki. Wiecie, ze to będzie mój pierwszy test w życiu? 🙈🙈🙈 Czuje sie jak taka zielona małolata... 😂
Ja sie tak zarzekam, a pewnie też polecę w podskokach po test na 3 dni przed miesiączką hehe :D Sara jesli mogę coś doradzić, to proś w aptece o test z czuloscią 10 mlU. Tylko ten wykryje wczesna ciąże, a z tego co zauwazylam wiekszosc jest mniej czula - 25 mlU

Z tymi testami to też mówia że najlepiej dzień po spodziewanej miesiączce a i tak nie zawsze wyjdzie najlepszy jest test z krwi troszkę droższy ale pewniejszy wynik.

Ja sie tak zarzekam, a pewnie też polecę w podskokach po test na 3 dni przed miesiączką hehe :D Sara jesli mogę coś doradzić, to proś w aptece o test z czuloscią 10 mlU. Tylko ten wykryje wczesna ciąże, a z tego co zauwazylam wiekszosc jest mniej czula - 25 mlU

Dziękuje😘, dla mnie każda rada jest cenna.

Kurcze, faktycznie długie masz te cykle.
Trzeba myśleć pozytywnie. Mowie to ja- wieczna pesymistka 🙈, ale ucze sie, staram sie zmienić.
Długie ale to przez PCOS dlatego od razu dostałam leki na stymulację😊 także czekam i mam nadzieje ze za niedługo będę testować z wami 😊

Długie ale to przez PCOS dlatego od razu dostałam leki na stymulację😊 także czekam i mam nadzieje ze za niedługo będę testować z wami 😊

Bardzo Ci tego życzę i mocno, mocno trzymam kciuki ✊✊✊✊.
U mnie nadal okropny bol jajników i w dole brzucha... Juz nie wiem co myśleć.... Do @ jeszcze jakies 10-11 dni... 😠

Dziewczyny bo zaczelo mi chodzic po glowie jedno pytanie i może bedziecie wiedzialy.. Gdy w zeszlym m-cu tak dlugo spoznial mi sie @, to kilka z kilkunatstu zrobionych przeze mnie testów pokazaly bardzo blada druga kreske .. Jak pisalalm wyzej okres w koncu sie pojawil 37 dnia, ale te bladziutkie kreseczki nie dawaly mi spokoju. Zrobilam bete HCG z krwi w drugim dniu okresu i wyszlo 5,42, tak wiec ciązy brak. A teraz doczytalam ze poziom hcg u zdrowej kobiety niebedacej w ciazy to ponizej 5. Czy myslicie ze to moglo byc wczesne poronienie?? Czy tez ciązy wcale nie bylo, a z niewiadomych przyczyn mam podwyzszone hcg..

reklama
Bardzo Ci tego życzę i mocno, mocno trzymam kciuki ✊✊✊✊.
U mnie nadal okropny bol jajników i w dole brzucha... Juz nie wiem co myśleć.... Do @ jeszcze jakies 10-11 dni... 😠
Ja bym poczekala jeszcze z 4 dni i zrobila test :) Niekore laski pisaly ze u nich wykryl ciążę na kilka dni przed okresem. Zreszta na niektorych testach jest napisane, ze juz 6 dni po zaplodnieniu potarfią wykryc hormon, wiec jest chyba jest to możliwe :)

Do góry