Mam nadzieję że Wam się udało bądź dobrej myśli. A co do diety mój mąż odkad zaczęliśmy się starac to zmienił żywienie tak sam z siebie bo jak to ujął chce być świadomy i odpowiedzialny więc zaczął jeść też więcej warzyw i owoców i sam stwierdził że się lepiej czuje jakiś bardziej pobudzony i regularnie też ćwiczy ale jak każdy nie omawiamy sobie czasem smakołyków jak nas najdzie
reklama
Pati1919
Początkująca w BB
Mnie nie bolą. Alle brałam narazie raz dziennie jedną tabletkę. Teraz mam brać 2 tabletki po 3 dniach od pozytywnego testu.Dziewczyny a czy wam po dupku bolą jajniki i brzuch? Ja biorę dziś już chyba 3 dzień 2razy dziennie i jakoś mnie troche pobolewa
Karolinalina
Fanka BB :)
To w takim razie nie wiem czy to od tabletek czy tak od czegos. A moze inna dawka u mnie i moze boli nie wiem. A kiedy masz robić test?Mnie nie bolą. Alle brałam narazie raz dziennie jedną tabletkę. Teraz mam brać 2 tabletki po 3 dniach od pozytywnego testu.
Pati1919
Początkująca w BB
Owulacyjny robię jeszcze przynajmniej przez 5 dni,a ciążowy nie wiem . Jak tabletki wcześniej się skończą i @ nie dostanę wcześniej to wtedy. Ale zapewne znów dostanę @ i test nie będzie koniecznyTo w takim razie nie wiem czy to od tabletek czy tak od czegos. A moze inna dawka u mnie i moze boli nie wiem. A kiedy masz robić test?
Invicta
Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test chyba widzę druga jasniutka kreseczkę ale nie chcę sobie wmawiać. Chociaż jak wyszłam na dwór to od razu widać różowa poświatę paseczka. Jutro powtórzę test dla pewności a w poniedziałek pójdę na pobranie krwi zobaczymy czy to moja wyobraźnia czy jednak nie nie chcę się napalać bo jak na razie jeszcze to do mnie nie dociera
Gratuluje nawet jasnej kreseczki
Karolinalina
Nie koniecznie staraj się myśleć pozytywnie to może przyciągniesz te dwie kreseczki ja się staram myśleć pozytywnie ale różnie to mi wychodzi...Owulacyjny robię jeszcze przynajmniej przez 5 dni,a ciążowy nie wiem . Jak tabletki wcześniej się skończą i @ nie dostanę wcześniej to wtedy. Ale zapewne znów dostanę @ i test nie będzie konieczny
To faktycznie bardzo krótka Z tego co obiło mi się obiło o uszy to powinna ona trwać conajmniej 10 dni... A lekarz podjął jakieś kroki w celu wydłużenia tej fazy??Miałam robiona tylko prolaktynę po porodzie teraz niedawno. Żeby sprawdzić czy może przez to. A tak to faktycznie raczej krótka faza ,bo jeśli mam pozytywny test 18 ,to do 19-20 owulacja. A okres tydzień później dostaje.
Daraa_94
Ja po duphastonie czuje, że wgl mam owulacje, że jajniki pracują chociaż w tym cyklu bolał mnie brzuch tak ciągnął w dół więc już miałam nadzieję... dużo dziewczyn pisze też, że ma krwawienia ból piersi ja po odstawieniu po prostu dostaje @ za 4 5 dni czyli wg apki okDziewczyny a czy wam po dupku bolą jajniki i brzuch? Ja biorę dziś już chyba 3 dzień 2razy dziennie i jakoś mnie troche pobolewa
Pati1919
Początkująca w BB
To ja w trakcie brania dostałam @ teraz zwiększam dawkę do 2 tabletek. Tylko nie wiem jak brać czy tabletka rano tabletka po południu czy 2 naraz ?Ja po duphastonie czuje, że wgl mam owulacje, że jajniki pracują chociaż w tym cyklu bolał mnie brzuch tak ciągnął w dół więc już miałam nadzieję... dużo dziewczyn pisze też, że ma krwawienia ból piersi ja po odstawieniu po prostu dostaje @ za 4 5 dni czyli wg apki ok
reklama
Pati1919
Początkująca w BB
Ja też próbowałam i ciągle to samo. Dlatego także teraz nastawiam się na @ a wolę być mile zaskoczona ,niż znów rozczarowana.Nie koniecznie staraj się myśleć pozytywnie to może przyciągniesz te dwie kreseczki ja się staram myśleć pozytywnie ale różnie to mi wychodzi...