reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019/2020!

reklama
Właśnie dzisiaj się upomniałam i mamy zrobic bodajże w grudniu jak mąż powtórzy swoje wyniki a teraz mamy staranka bo mam ładne 2 pęcherzyki i dostałam zastrzyk na pęknięcie i testujemy 3grudnia [emoji846]a jeszcze duphaston mam pic
No to super. Trzymam kciuki za owocne starania [emoji110] powodzenia.
A jakiej wielkości te 2 pęcherzyki?

No to super. Trzymam kciuki za owocne starania [emoji110] powodzenia.
A jakiej wielkości te 2 pęcherzyki?
Wiesz już ci nawet nie powiem bo z tego stresu o zastrzyku zapomnialam🤔 bo strasznie się boję zastrzyków a jeśli miałabym jeszcze sama go sobie zrobic to bym chyba umarła 😂ostatnio miałam tylko jeden pecherzyk który mial 21cm a dzis są dwa🙂

Wiesz już ci nawet nie powiem bo z tego stresu o zastrzyku zapomnialam[emoji848] bo strasznie się boję zastrzyków a jeśli miałabym jeszcze sama go sobie zrobic to bym chyba umarła [emoji23]ostatnio miałam tylko jeden pecherzyk który mial 21cm a dzis są dwa[emoji846]
No to w takim razie mocno zaciskam kciuki i czekam cierpliwie do 3 grudnia.

Chyba każda z nas która się stara dłuższy czas ma taki problem i stres za każdym razem czy już się udało czy nie. Mi ostatnio po staraniach też okres parę dni się spóźnił i już była nadzieja zrobiłam test i nic nie wyszło 😠 to okrutne uczucie gdy czekasz na te 2kreseczki a miesiąc w miesiąc jest tylko jedna😕
No ja juz wiem czemu dwa testy wyszły mi negatywnie dziś koło południa dostałam okres i w pracy w łazience aż się popłakałam z bezsilności a już myślałam że wkoncu się udało i poprpstu coś z testami było nie tak

Dziewczyny wyszłam od gina i jestem w szoku... Jestem po pierwszym cyklu z Clo, beta negatywna, 10dni mi się @ spóźnia. A na usg pęcherzyk 12mm i endo 8. Pani zaskoczona, że bez @ takie cuda. Wygląda na to, że mój cykl idzie prawidłowo tyle że bez krwawienia. Według apki za tydzień powinnam mieć owulację i według monitoringu też :) no ja jestem w mega szoku[emoji85][emoji85][emoji85]

No ja juz wiem czemu dwa testy wyszły mi negatywnie dziś koło południa dostałam okres i w pracy w łazience aż się popłakałam z bezsilności a już myślałam że wkoncu się udało i poprpstu coś z testami było nie tak
W poprzednim miesiącu miałam tak samo i za każdym razem płaczę jak głupia z tej bezsilności 😕 ale nie martw się trzymam za ciebie kciuki i mam nadzieję że nastepnym razem juz się uda🙂 wiem wiem łatwo jest powiedzieć żeby się nie martwić trudniej zrobić mam to samo. I mąż mnie za każdym razem pociesza że następnym razem się uda ale widzę że on mocno też to przeżywa

reklama
Do góry