reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nie. W tym cyklu próbujemy bez stymulacji. Gin kazała zrobić miesiąc przerwy. U mnie to wszystko dla podkrecenia było. Ja mam normalne owulacje bez stymulacji. W tym miesiącu wysyłam męża na badania. Był w marcu i były ok aleepiej sprawdzić. Na 7 grudnia mamy umówiona wizytę w klinice leczenia niepłodności. Spróbujemy podejść do inseminacji

reklama
Miałam mieć ale okazało się że mam polipy i 1 sierpnia miałam histeroskopie. Powiedzieli że mam drożne jajowody. I próbujemy teraz z neoparinem duphaston i zastrzykami i nic

Ja długo zwlakalam z hsg bo miałam nadzieję że się uda. Miałam plan żeby jeszcze w tym roku i zrobiłam. Dla starających się kobiet to bardzo ważne badanie.

@Wonderful wspaniała kruszynka! Gratuluję!!!
@reqiem a Ty jak się czujesz?
@anula88 widzę że robisz sobie przerwę od starań. Mam nadzieję, że się nie poddasz i jeszcze kiedyś wrócisz do walki. A myślałaś o in vitro?
Któraś zdążyła zaciążyć przez ten czas co mnie nie było? Jeśli tak to gratuluję! @MamaTonio @BetiPS @Artemida90 @SOSENKA90 co u Was?
Wybaczcie, ale non stop podczytuje wątek Kto po in vitro ;) a tam tyle dziewczyn się rozpisuje, że nie nadążam z czytaniem wszystkich postów.
Ja jeszcze w listopadzie zaczynam procedurę. Na razie jestem spokojna, a co będzie później się okaże... Trzymam za wszystkie kciuki a Wy trzymajcie za mnie :) Pozdrawiam :)

@anula88 widzę że robisz sobie przerwę od starań. Mam nadzieję, że się nie poddasz i jeszcze kiedyś wrócisz do walki. A myślałaś o in vitro?
Któraś zdążyła zaciążyć przez ten czas co mnie nie było? Jeśli tak to gratuluję! @MamaTonio @BetiPS @Artemida90 @SOSENKA90 co u Was?
Wybaczcie, ale non stop podczytuje wątek Kto po in vitro ;) a tam tyle dziewczyn się rozpisuje, że nie nadążam z czytaniem wszystkich postów.
Ja jeszcze w listopadzie zaczynam procedurę. Na razie jestem spokojna, a co będzie później się okaże... Trzymam za wszystkie kciuki a Wy trzymajcie za mnie :) Pozdrawiam :)
U mnie cisza. Wszystko dziala bez zarzutu ciazy brak. Trzymam kciuki za was niech wam sie w koncu uda;)

Hejo ! Też podczytuje tamten wątek, wypatruje wiadomości od Ciebie i trzymam mocno kciuki[emoji6][emoji6]
U mnie wszytsko ok dziękuję [emoji173]️
U mnie jeszcze 2.5miesiąca, leci jak szalone !

reklama
Do góry