Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi. A juz myslalam ze cos sie tu ruszyNo niestety tak jak mówiłam w ciąży nie jestem. Beta 2,03. Już odstawilam neoparin i duphaston. Czekam na okres i próbujemy dalej
Po prostu beta 2 to nie 0. Skąś się wzięła, może coś tam dopiero zakiełkowało.Dostanę jutro albo pojutrze jak odstawiłam duphaston. Co czemu? Nie rozumiem pytania. Nic się nie dzieje poprostu w ciąży noe jestem i odstawiam lekarstwa tak jak zawsze
Aa ok to przepraszam, zagapiłam się [emoji25][emoji25]Nie no co Ty. Brałam ovitrelle. W środę miałam 5 a w pt już 2
Spoko, spoko ostatnio jakoś to forum ożyło. U mnie już dziś zaczął się nowy cykl więc i nowa nadziejaAa ok to przepraszam, zagapiłam się [emoji25][emoji25]
A będziesz też w tym cyklu stymulować owulację zastrzykiem?Spoko, spoko ostatnio jakoś to forum ożyło. U mnie już dziś zaczął się nowy cykl więc i nowa nadzieja