reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Super, gratulacje. Niech pięknie rośnie.
Gratuluję coreczki:)
Podczytywalam trochę wątek i widzialam ze Twoj maz przechodzil operacje zylakow? Mogłabyś mi powiedziec cos wiecej o tym kiedy zauwazyliscie poprawe ze Wam sie udalo? Jakie mieliscie wyniki? Stosowaliscie dodatkowo jakies leki? Bo moj maz mial taka operacje we wrzesniu, i tak szukam po roznych forach kiedy mozna spodziewac sie jakiejś poprawy.
Z gory dziekuje za odpowiedz:)

reklama
Gratuluję coreczki:)
Podczytywalam trochę wątek i widzialam ze Twoj maz przechodzil operacje zylakow? Mogłabyś mi powiedziec cos wiecej o tym kiedy zauwazyliscie poprawe ze Wam sie udalo? Jakie mieliscie wyniki? Stosowaliscie dodatkowo jakies leki? Bo moj maz mial taka operacje we wrzesniu, i tak szukam po roznych forach kiedy mozna spodziewac sie jakiejś poprawy.
Z gory dziekuje za odpowiedz:)
Dziękuję. [emoji8]Tak miał zabieg w grudniu, a w lutym ciąża. Szybko się udało. Wszędzie mówią, że poprawa może być dopiero po 6 msc. Bral suplementy pro.fertil i ferti.l men +. I bral jeszcze leki na tarczyce i chyba testosteron przepisane przez androloga po zrobieniu wyników hormonów. Wyniki przed były kiepskie, mało plemników i dużo nieruchomych, nieprawidłowych. Po 3 msc już była duża poprawa w wynikach, zwłaszcza w ilości co jest ważne. I wiadomo luźna bielizna, nie może być gorączki powyżej 38 st, po zabiegu nie dźwigać dużo. Życzę powodzenia. [emoji6]

Dziękuję. [emoji8]Tak miał zabieg w grudniu, a w lutym ciąża. Szybko się udało. Wszędzie mówią, że poprawa może być dopiero po 6 msc. Bral suplementy pro.fertil i ferti.l men +. I bral jeszcze leki na tarczyce i chyba testosteron przepisane przez androloga po zrobieniu wyników hormonów. Wyniki przed były kiepskie, mało plemników i dużo nieruchomych, nieprawidłowych. Po 3 msc już była duża poprawa w wynikach, zwłaszcza w ilości co jest ważne. I wiadomo luźna bielizna, nie może być gorączki powyżej 38 st, po zabiegu nie dźwigać dużo. Życzę powodzenia. [emoji6]
Nam lekarz mowil ze min po 4 miesiacach mamy zrobic ponowne badania i wtedy zobaczymy czy cos sie poprawilo. A u Nas wyniki marne bo niecale 3ml plemnikow i 1% prawidlowych:(
Chcialabym mieć chociaż odrobinę nadziei na to ze obędzie sie bez in vitro. Na razie czekamy i bierzemy suplementy.
Moze i u Nas skonczy sie tak szczesliwie jak i u Ciebie:*
Dziękuję za odpowiedz:)

Nam lekarz mowil ze min po 4 miesiacach mamy zrobic ponowne badania i wtedy zobaczymy czy cos sie poprawilo. A u Nas wyniki marne bo niecale 3ml plemnikow i 1% prawidlowych:(
Chcialabym mieć chociaż odrobinę nadziei na to ze obędzie sie bez in vitro. Na razie czekamy i bierzemy suplementy.
Moze i u Nas skonczy sie tak szczesliwie jak i u Ciebie:*
Dziękuję za odpowiedz:)
Na pewno będzie poprawa. Trzymam mocno kciuki. Mój co 3 msc robił badanie nasienia. I już w 1 była poprawa. U Nas też mowili o in vitro zanim się okazało, że to przez żylaki bo marne wyniki były.

Na razie oswajam się z myślą ale nie byłam jeszcze u lekarza bo to chyba za wcześnie? Chyba nie będzie jeszcze nic widać. Może jutro powtórzę badanie żeby sprawdzi czy beta rośnie.

Na razie oswajam się z myślą ale nie byłam jeszcze u lekarza bo to chyba za wcześnie? Chyba nie będzie jeszcze nic widać. Może jutro powtórzę badanie żeby sprawdzi czy beta rośnie.
Bardzo dobry pomysł [emoji123]
Do lekarza najlepiej min. 2-3 po pozytywnym teście ciążowym, wtedy już powinno być serduszko i na spokojnie bez stresu. Często idą dziewczyny za szybko i później panika że nie ma pęcherzyka , albo pusty itp. ale betę skontroluj jak najbardziej !

reklama
Staram się być cierpliwa ale już nie mogę się doczekać tej wizyty. Sprawdzę jutro jak rośnie beta. W cyklu z popronienien samoistnym poszłam do gina od razu po wyniku pozytywnym ale nic nie było widać a tydzień później mialam krwawienie

Do góry