martini6
Fanka BB :)
Nie mogę w to uwierzyć... 3 cykle temu poroniłam wczesną ciążę w 5 tygodniu i bardzo się boje...
Nie ma co się zamartwiać. Pędź może do gina po duphaston na potrzymanie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mogę w to uwierzyć... 3 cykle temu poroniłam wczesną ciążę w 5 tygodniu i bardzo się boje...
Super , jest kreska !Dziewczyny... Nie wytrzymałam do poniedziałku. @ dopiero za 7 dni. Zrobił test z trzeciego moczu i widzę cień cienia.... Czy mam zwidy?
Biorę luteinę na podtrzymanie a jutro pójdę na betę a potem do gina...
O której ten wynik ? [emoji6] A sikałas na test ?Super! Gratulacje . 3mam kciuki. Ja czekam na wynik
Trzymam kciuki[emoji6][emoji6]kreska jak nic. [emoji110][emoji110]Dziewczyny... Nie wytrzymałam do poniedziałku. @ dopiero za 7 dni. Zrobił test z trzeciego moczu i widzę cień cienia.... Czy mam zwidy?
Ale czemu ? Coś się dzieje . Ile masz do @?No niestety tak jak mówiłam w ciąży nie jestem. Beta 2,03. Już odstawilam neoparin i duphaston. Czekam na okres i próbujemy dalej[emoji5]