Artemida90
Fanka BB :)
A i dziś odebraliśmy klucze do domu [emoji4] akt notarialny tez podpisany można się wprowadzać [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, najważniejsze że jest plan i trzymam kciuki żeby się powiódłByłam na kontroli. Jajniki śpią mimo ze 16dc. Pcos nie znikło po ciąży. Endometrium ok 5mm. Plan mamy taki. Od dziś biorę przez 10dni provera żeby wywołać okres i zrobić reset hormonów. Od 3dc zastrzyki w dawce takiej samej jak poprzednio - zaznaczyła ze mogę trochę inaczej reagować ale nie muszę. Zapisała od razu utrogestan po iui.
Tsh spadło ładnie do 1.1 także super i muszę powtórzyć w połowie lipca. Hcg tez już na bardzo niskim poziomie także zaczynamy od nowa.
Twarz moja to tragedia- pełno bolących pryszczy tych nie do wycisniecia. Atakuje maścią z antybiotykiem
To fajnie, gratulacje. Dobrze że są w życiu powody do radości bo tak to byśmy ześwirowały przez te niepowodzenia ciążowe.A i dziś odebraliśmy klucze do domu [emoji4] akt notarialny tez podpisany można się wprowadzać [emoji7]
Jeeee extra super. [emoji5][emoji5] gratulacjeA i dziś odebraliśmy klucze do domu [emoji4] akt notarialny tez podpisany można się wprowadzać [emoji7]
Pytanie takie: skad myśl ze po ciąży znika PCOS? Pierwsze słyszę. Przecież to się już ma na cale życie ...
Tez cos takiego obiło mi sie o uszy, dlatego tez jedna z metod leczenia pcos jest antykoncepcja zeby uśpić jajniki i uspokoić organizm żeby pozniej zaczął działac "od nowa" normalnie. Ale zwykle stosuje sie jednak hormony na pobudzenie jajeczkowania żeby doszło do ciąży i nie było koniecznosci tracenia czasu na antykoncepcjeSłyszałam takie teorie ze po ciąży hormony się normują. Stosunek lh i fsh się zmniejsza a jajniki wracają do normalności. Ale nie jest to norma.
No wczesnych nie, bo chodzi o to uśpienie jajników na dłuższy czas [emoji4]Aha no to nie wiedziałam. No ale... to chyba nie dotyczy poronień ... tym bardziej tak wczesnych