reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Czy ktoś z was ma doświadczenie z termometrami owulacyjnymi? Jakiś konkretny jest godny polecenia?
Ważne żeby pokazywał 2 miejsca po przecinku i tyle. Nawet jeśli nie jest super dokładny to jak mierzysz ciagle jednym termetrem, w jednym miejscu ( ja mierze w ustach, pod językiem) i zawsze o tej samej godzinie, zaraz po przebudzeniu to jest ok. Zanim kupiłam też czytałam różne fora i tak naprawdę to nie ma znaczenia jego cena. Ja kupiłam w necie za 10 zł+ przesyłka. Mierze od wrzesnia i i jestem z niego zadowolona.

reklama
MamaTonio również 3mam kciuki:). Ja robie ciągle testy owu i ciągle pozytywne. Nigdy tak nie miałam. Jutro powinnam dostać okres. Dziś mam 23 dc.

MamaTonio również 3mam kciuki:). Ja robie ciągle testy owu i ciągle pozytywne. Nigdy tak nie miałam. Jutro powinnam dostać okres. Dziś mam 23 dc.
Ja sie na tych testach nie znam. Stosowalam dwa cykle ale jakos to nie dla mnie. Ja sie bardziej kieruje sluzem i ewentualnym bolem jajnika. Nawet na monitoringu nigdy nie bylam.

Eh . Zrobiłam dziś ciążowy o czułości 10. Oczywiście negatywny. Myślę że ciąży nie ma. No nic w przyszłym cyklu mam mieć drożność.

Dziewczyny trzymam za Was kciuki by Wam się udało :) Ja na razie mam przerwę w staraniach. Chociaż wyniki męża ciut się poprawiły. Miesiąc temu nie było nadziei a teraz androlog stwierdził że szanse mamy. Przepisał lek i witaminy i za 3 mies. kontrola. Jak będzie dobrze to październik/listopad podejdziemy do inseminacji. Mówił by spróbować ze 3 razy a potem ivf. A że zaczynają się wakacje to spróbuje trochę wyluzować ;)

reklama
Dziewczyny trzymam za Was kciuki by Wam się udało :) Ja na razie mam przerwę w staraniach. Chociaż wyniki męża ciut się poprawiły. Miesiąc temu nie było nadziei a teraz androlog stwierdził że szanse mamy. Przepisał lek i witaminy i za 3 mies. kontrola. Jak będzie dobrze to październik/listopad podejdziemy do inseminacji. Mówił by spróbować ze 3 razy a potem ivf. A że zaczynają się wakacje to spróbuje trochę wyluzować ;)
No i to jest świetna wiadomość [emoji4] niech łyka witaminki, unika goracych kapieli i ciasnych gatek i po wakacjach armia po reaktywacji zdziała cuda [emoji16]

Do góry