Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas 13 dc. Ja droznosc mialam w grudniu, ten cykl mielismy odpuscic. W styczniu nic ale za to w lutym sie udalo. Powodzenia.U mnie dziś 12 dc. Staramy się ale zapewne z tego cyklu nic nie bębędzie. Liczę na następny mam mieć robioną drożność
DziękiU nas 13 dc. Ja droznosc mialam w grudniu, ten cykl mielismy odpuscic. W styczniu nic ale za to w lutym sie udalo. Powodzenia.
gratuluję i dużo zdrowia oraz spokoju życzęSzcześliwa jak nigdy w życiu. Miałam racje, że ten ostatni lekarz zrobił na szybko to usg i się nie zgadzało. Dobrze, ze juz mam swojego. A więc miałam usg przez BRZUCH już! I nasze maleństwo ma 2cm! Serduszko 170/min. Termin zgadza sie idealnie z OM czyli mamy dzisiaj 8t3d [emoji7] Termin 22 stycznia. Kolejna wizyta 3 lipca. Wszystko jest ok, ale z racji, ze 5 lat starań to dał mi duphaston. Mówi lepiej dmuchać na zimne. Ale doustne na szczescie. I do kolejnej wizyty mamy nie współżyć na wszelki wypadek. Zobacz załącznik 866499
co u Ciebie pokazało hsg? Miałaś drożne obydwa jajowody? Ja miałam hsg i lewy mam niedrożny.U nas 13 dc. Ja droznosc mialam w grudniu, ten cykl mielismy odpuscic. W styczniu nic ale za to w lutym sie udalo. Powodzenia.
Lewy zostal odetkany, prawy drozny. W szczesliwym cyklu owu byla z lewego.co u Ciebie pokazało hsg? Miałaś drożne obydwa jajowody? Ja miałam hsg i lewy mam niedrożny.
u mnie prawy udrożniono ale lewy nie. Zobaczymy, jak w tym lub przyszłym cyklu się nie uda to idę na laparoskopię. A teraz ovu była z lewej strony więc nie liczę na nicLewy zostal odetkany, prawy drozny. W szczesliwym cyklu owu byla z lewego.
Fajnie że jest plan, trzymam kciuki. Tsh super. [emoji5]Byłam na kontroli. Jajniki śpią mimo ze 16dc. Pcos nie znikło po ciąży. Endometrium ok 5mm. Plan mamy taki. Od dziś biorę przez 10dni provera żeby wywołać okres i zrobić reset hormonów. Od 3dc zastrzyki w dawce takiej samej jak poprzednio - zaznaczyła ze mogę trochę inaczej reagować ale nie muszę. Zapisała od razu utrogestan po iui.
Tsh spadło ładnie do 1.1 także super i muszę powtórzyć w połowie lipca. Hcg tez już na bardzo niskim poziomie także zaczynamy od nowa.
Twarz moja to tragedia- pełno bolących pryszczy tych nie do wycisniecia. Atakuje maścią z antybiotykiem
Arte no jest plan to trzeba dzialac [emoji6] po tak krótkiej ciąży to pco raczej nie zniknie ... toż to jajniki trza na dłuższą metę uśpić [emoji6]Byłam na kontroli. Jajniki śpią mimo ze 16dc. Pcos nie znikło po ciąży. Endometrium ok 5mm. Plan mamy taki. Od dziś biorę przez 10dni provera żeby wywołać okres i zrobić reset hormonów. Od 3dc zastrzyki w dawce takiej samej jak poprzednio - zaznaczyła ze mogę trochę inaczej reagować ale nie muszę. Zapisała od razu utrogestan po iui.
Tsh spadło ładnie do 1.1 także super i muszę powtórzyć w połowie lipca. Hcg tez już na bardzo niskim poziomie także zaczynamy od nowa.
Twarz moja to tragedia- pełno bolących pryszczy tych nie do wycisniecia. Atakuje maścią z antybiotykiem