reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Szcześliwa jak nigdy w życiu. Miałam racje, że ten ostatni lekarz zrobił na szybko to usg i się nie zgadzało. Dobrze, ze juz mam swojego. A więc miałam usg przez BRZUCH już! I nasze maleństwo ma 2cm! Serduszko 170/min. Termin zgadza sie idealnie z OM czyli mamy dzisiaj 8t3d [emoji7] Termin 22 stycznia. Kolejna wizyta 3 lipca. Wszystko jest ok, ale z racji, ze 5 lat starań to dał mi duphaston. Mówi lepiej dmuchać na zimne. Ale doustne na szczescie. I do kolejnej wizyty mamy nie współżyć na wszelki wypadek. Zobacz załącznik 866499
gratuluję i dużo zdrowia oraz spokoju życzę

Byłam na kontroli. Jajniki śpią mimo ze 16dc. Pcos nie znikło po ciąży. Endometrium ok 5mm. Plan mamy taki. Od dziś biorę przez 10dni provera żeby wywołać okres i zrobić reset hormonów. Od 3dc zastrzyki w dawce takiej samej jak poprzednio - zaznaczyła ze mogę trochę inaczej reagować ale nie muszę. Zapisała od razu utrogestan po iui.

Tsh spadło ładnie do 1.1 także super i muszę powtórzyć w połowie lipca. Hcg tez już na bardzo niskim poziomie także zaczynamy od nowa.

Twarz moja to tragedia- pełno bolących pryszczy tych nie do wycisniecia. Atakuje maścią z antybiotykiem

Byłam na kontroli. Jajniki śpią mimo ze 16dc. Pcos nie znikło po ciąży. Endometrium ok 5mm. Plan mamy taki. Od dziś biorę przez 10dni provera żeby wywołać okres i zrobić reset hormonów. Od 3dc zastrzyki w dawce takiej samej jak poprzednio - zaznaczyła ze mogę trochę inaczej reagować ale nie muszę. Zapisała od razu utrogestan po iui.

Tsh spadło ładnie do 1.1 także super i muszę powtórzyć w połowie lipca. Hcg tez już na bardzo niskim poziomie także zaczynamy od nowa.

Twarz moja to tragedia- pełno bolących pryszczy tych nie do wycisniecia. Atakuje maścią z antybiotykiem
Fajnie że jest plan, trzymam kciuki. Tsh super. [emoji5]

reklama

Arte no jest plan to trzeba dzialac [emoji6] po tak krótkiej ciąży to pco raczej nie zniknie ... toż to jajniki trza na dłuższą metę uśpić [emoji6]

Do góry