reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dziewczyny! Chyba zaczynają się u mnie powoli dni płodne! Do owulacji pewnie jeszcze trochę albo nawet do dni płodnych ale i tak się cieszę jak gwizdek! Dopiero co skończyła się miesiączka. Dziś zauważyłam już taki śluz jak na razie mętny taki, lepki, ale jest śluz, czuje już lekkie uczucie wilgotności, dziś 9 dc. Jestem w szoku ;o

Mi lekarz ocenił, że owulacja ma wypaść jutro czyli w 16 dc. Pęchole urosły po drożnej stronie. Podziałamy zobaczymy. Mąż już się umówił na ten test MAR 5 czerwca więc po 2-3 dniach wyniki i z powrotem do androloga.
Wystarczy jeden bystrzak, więc kciuki, ze jednak sie uda ! [emoji110][emoji110][emoji110]

Trzymam kciuki :). U mnie żadnych objawów. Owulacja była chyba w 13 lub 14 dniu cyklu bo spuchlam i bolaly mnie jajniki. Mam momentami takie przeczucie że może się udało ale zaraz tracę nadzieję

Trzymam kciuki :). U mnie żadnych objawów. Owulacja była chyba w 13 lub 14 dniu cyklu bo spuchlam i bolaly mnie jajniki. Mam momentami takie przeczucie że może się udało ale zaraz tracę nadzieję
Ja obstawiam, że u mnie będzie jakoś 15-16 jakieś takie przeczucie [emoji23] A obserwowałaś śluz? Bo ja dawno nie miałam płodnego i już zapomniałam jak to wygląda wszystko [emoji57]

Właśnie o to chodzi że u mnie tego śluzu jest jak na lekarstwo albo w ogóle nie ma. Bałam się że może nie mam w ogóle owulacji ale p. doktor rozwiała moje wątpliwości. Powiedziała że cykle są płodne a śluz jest ale schowany glęboko i że niektóre kobiety tak mają

reklama
Właśnie o to chodzi że u mnie tego śluzu jest jak na lekarstwo albo w ogóle nie ma. Bałam się że może nie mam w ogóle owulacji ale p. doktor rozwiała moje wątpliwości. Powiedziała że cykle są płodne a śluz jest ale schowany glęboko i że niektóre kobiety tak mają
Ja też mam mało śluzu i ciężko określić dni płodne. Trzeba dużo pić, zeby śluz miał z czego powstać. Ja piję wode i len mielony.Trochę to pomaga bo widzę troszkę tego śluzu, ale naprawdę muszę dużo wypić wody na tę troszkę śluzu. Kupię chyba Oeparol i jak dostanę @ zacznę brać bo podobno po tym jest bardzo mokro, tylko to wolno stosować tylko do owulacji:)

Do góry