Artemida90
Fanka BB :)
To nie wiem co ci napisać... [emoji26]
Nie musisz nic pisać. Jeśli mój cud ma tak wyglądać to ja nie chce takich cudów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie wiem co ci napisać... [emoji26]
Hey to jedna z wielu prób- wyplaczesz się,pozbierasz i zawalczysz kolejny raz bo masz o co ! Wiem to z doświadczenia! Taka nasza natura -jak jest nie okey to organizm sam eliminuje błędy... Z dwojga złego lepiej szybciej niż później... I dobrze wiem że jak kobieta marzaca o dziecku mówi że już nie chce to jest nie prawda !nadzieja jest zawsze...Nie musisz nic pisać. Jeśli mój cud ma tak wyglądać to ja nie chce takich cudów
Hey to jedna z wielu prób- wyplaczesz się,pozbierasz i zawalczysz kolejny raz bo masz o co ! Wiem to z doświadczenia! Taka nasza natura -jak jest nie okey to organizm sam eliminuje błędy... Z dwojga złego lepiej szybciej niż później... I dobrze wiem że jak kobieta marzaca o dziecku mówi że już nie chce to jest nie prawda !nadzieja jest zawsze...
PopieramHey to jedna z wielu prób- wyplaczesz się,pozbierasz i zawalczysz kolejny raz bo masz o co ! Wiem to z doświadczenia! Taka nasza natura -jak jest nie okey to organizm sam eliminuje błędy... Z dwojga złego lepiej szybciej niż później... I dobrze wiem że jak kobieta marzaca o dziecku mówi że już nie chce to jest nie prawda !nadzieja jest zawsze...
Ale ten claer blue pokazuje, ze ciaza tak?
Arte ważne że zaskoczyło widzicie, że się da. To już coś. Nie ma się co poddawać, trzeba walczyć dalejNie musisz nic pisać. Jeśli mój cud ma tak wyglądać to ja nie chce takich cudów
Tabletka to raczej nie bo beta na tym etapie nie jest duża,Nie ma tam jeszcze nawet zarodka... spokojnie ... niech da ci skierowanie A nóż testy dupnePoczekam do piątku. Wtedy idę do rodzinnego po skierowanie na tsh, t3 i t4. Poproszę go o hcg... jestem ciekawa czy mi da. Jeśli hcg mi nie spada to pewnie będzie potrzebna tabletka poronna [emoji24]
Ale ten claer blue pokazuje, ze ciaza tak?
A bierzesz jakis duphaston czy ultrageston czy. Luteine ?