reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej dziewczyny. Siedzę po cichu ale podczytuje Was.
Sosenka bardzo mi przykro. Też przez to przechodziłam. Moja ostatnia ciąża skończyła się właśnie w 7 tygodniu. To było prawie rok temu i do teraz nic☹

Trzymam kciuki za Was wszystkie i mam nadzieję że wszystkim nam się uda.

Ja w tym cyklu miałam stymulację clo i monitoring oraz podany tutejszy odpowiednik pregnylu. Na cuda nie liczę ale nadzieję mam. Było 2 pęcherzyki na prawym jajniku. Na lewym nic. Od dziś mam zacząć dupka.

Powiedzcie mi czy któraś z Was miała jakieś efekty uboczne po pregnylu? W piątek dostałam zastrzyk i cały piątek i sobotę zdychalam na senność i mdłości. Taki przedsmak ciąży. Choć w ciąży z synkiem nie miałam żadnych objawów.

Lecę do pracy i życzę miłego dnia [emoji11]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji5]

reklama
Sosenka bardzo mi przykro. Też przez to przechodziłam. Moja ostatnia ciąża skończyła się właśnie w 7 tygodniu. To było prawie rok temu i do teraz nic☹

Ja w tym cyklu miałam stymulację clo i monitoring oraz podany tutejszy odpowiednik pregnylu. Na cuda nie liczę ale nadzieję mam. Było 2 pęcherzyki na prawym jajniku. Na lewym nic. Od dziś mam zacząć dupka.

Powiedzcie mi czy któraś z Was miała jakieś efekty uboczne po pregnylu? W piątek dostałam zastrzyk i cały piątek i sobotę zdychalam na senność i mdłości. Taki przedsmak ciąży. Choć w ciąży z synkiem nie miałam żadnych objawów.

Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

"Mała nadzieja to ta, która wciąż się zaczyna."

Sosenka bardzo mi przykro. Też przez to przechodziłam. Moja ostatnia ciąża skończyła się właśnie w 7 tygodniu. To było prawie rok temu i do teraz nic[emoji852]

Ale to naturalnie się staraliscie bez IUI?
Jakie jajca Ci urosły? [emoji4]
Mnie tez trochę mdlilo po prefnylu, Ale szybko przeszło.
Kciuki za udana próbę!! Bierzesz coś jeszcze, jakiś acard, witaminki itp?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to naturalnie się staraliscie bez IUI?
Jakie jajca Ci urosły? [emoji4]
Mnie tez trochę mdlilo po prefnylu, Ale szybko przeszło.
Kciuki za udana próbę!! Bierzesz coś jeszcze, jakiś acard, witaminki itp?

Mnie mdlilo bardzo w dzień zastrzyku A następnego dnia trochę mniej. Ale już wracam do normy [emoji6].
My na razie naturalnie. Mieszkam w Niemczech więc tutaj trochę inaczej to wygląda. IUI robią tylko w klinikach leczenia niepłodności A my jeszcze nie dostaliśmy skierowania.
W ogóle wszystko tu jest inaczej, ciągle trzeba czekać.
U mnie były 2 jajca ale zmierzył tylko większe. Miało 19 mm i podali mi zastrzyk. To drugie było niewiele mniejsze. Przytulanki zalecił w ten dzień i za 2 dni ale dla pewności poprawiliśmy jeszcze trzeciego. Mam wrażenie że owu była właśnie tego 3 dnia czyli wczoraj. Zobaczymy. Jakoś już tak przyzwyczaiłam się do porażek że nie umiem się pozytywnie nastawić.☹

Mnie mdlilo bardzo w dzień zastrzyku A następnego dnia trochę mniej. Ale już wracam do normy [emoji6].
My na razie naturalnie. Mieszkam w Niemczech więc tutaj trochę inaczej to wygląda. IUI robią tylko w klinikach leczenia niepłodności A my jeszcze nie dostaliśmy skierowania.
W ogóle wszystko tu jest inaczej, ciągle trzeba czekać.
U mnie były 2 jajca ale zmierzył tylko większe. Miało 19 mm i podali mi zastrzyk. To drugie było niewiele mniejsze. Przytulanki zalecił w ten dzień i za 2 dni ale dla pewności poprawiliśmy jeszcze trzeciego. Mam wrażenie że owu była właśnie tego 3 dnia czyli wczoraj. Zobaczymy. Jakoś już tak przyzwyczaiłam się do porażek że nie umiem się pozytywnie nastawić.☹

Najlepiej się nie nastawiac ani tak ani tak, chociaż wiem jak ciężko. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Hej dziewczyny ja nadal czekam na @ Po odstawieniu leku visanne mija dziś 17 dzień. Już myślałam że przyjdzie z niedzieli na poniedziałek bo w niedziele cały wieczór mnie bolał brzuch, no ale w poniedziałek nic. Nadal brzuch mnie bolał i coś mnie skusiło i wieczorem zrobiłam test owulacyjny. Wiecie, że wyszedł pozytywny?! :szok: Wczoraj tak samo cały dzień czułam jajniki... Dziwne i zastanawiam się czy to możliwe, żeby najpierw była owulacja a potem miesiączka?o_O

Hej dziewczyny ja nadal czekam na @ Po odstawieniu leku visanne mija dziś 17 dzień. Już myślałam że przyjdzie z niedzieli na poniedziałek bo w niedziele cały wieczór mnie bolał brzuch, no ale w poniedziałek nic. Nadal brzuch mnie bolał i coś mnie skusiło i wieczorem zrobiłam test owulacyjny. Wiecie, że wyszedł pozytywny?! :szok: Wczoraj tak samo cały dzień czułam jajniki... Dziwne i zastanawiam się czy to możliwe, żeby najpierw była owulacja a potem miesiączka?o_O

A visanne to na co?

km5shdge62j98pnh.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki dzisiaj od rana umieram ze stachu, tak się boję tych wyników badań genetycznych. Wyobrazam sobie najgorsze. Aaa niech już będzie 12.30.. [emoji58][emoji58][emoji58]

Do góry