reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

I to by było na tyle z mojej siedmiotygodniowej ciąży... zaczęłam właśnie krwawić. Odstawiłam dupka i luteinę. Im szybciej się to skonczy, tym szybciej drugie iui.

[emoji25]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Przykro mi [emoji853] szkoda ze się nie utrzymało

km5shdge62j98pnh.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sosenka nie tak miało być... sprawdzisz dziś bthcg ? Może wizyta u gina przed kolejnym clo ?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Ja dzisiaj idę na popołudnie, a później tylko środa i piątek rano na 6h i wolne to wtorku takze luźny tydzień. I w piątek idę z dziewczynami na imprezkę na dzień kobiet z pokazem chependelsow [emoji16]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Hey ...

Ja w pracy od 8 ... Jutro wolne i w środę też choć mam wątpliwości bo jak jutro wezmę to w środę już słabo bo będę miała zaległości... zobaczymy....

Arte noo już mi się marzy ta wiosna [emoji52]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Ja odpoczywam, zaraz podkurzam sobie. Wczoraj jeździliśmy po rodzinie.
@reqiem no to oby pokaz był ciekawy, a faceci kuszący. [emoji16][emoji122]
@Artemida90 szybko zleci dasz radę, bierz jeszcze jakieś witaminki

Ja odpoczywam, zaraz podkurzam sobie. Wczoraj jeździliśmy po rodzinie.
@reqiem no to oby pokaz był ciekawy, a faceci kuszący. [emoji16][emoji122]
@Artemida90 szybko zleci dasz radę, bierz jeszcze jakieś witaminki

No biorę centrum dla kobiet, paracetamol i wit D. Plus dodatkowo femibion Natal

km5shdge62j98pnh.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hey ...

Ja w pracy od 8 ... Jutro wolne i w środę też choć mam wątpliwości bo jak jutro wezmę to w środę już słabo bo będę miała zaległości... zobaczymy....

Arte noo już mi się marzy ta wiosna [emoji52]

O której jutro masz IUI?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry