martini6
Fanka BB :)
Ale to laparoskopia czy HSG?
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Hsg
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to laparoskopia czy HSG?
Oj to niestety ja nie pomogę, bo miałam tylko laparo. Ale przyjaciółka miała i mówiła że ból porównywany do tego przy @ i trwa max 15 min. A później żadnych skutków ubocznych, chwilę polezala i wróciła do domu.Hsg
Oj to niestety ja nie pomogę, bo miałam tylko laparo. Ale przyjaciółka miała i mówiła że ból porównywany do tego przy @ i trwa max 15 min. A później żadnych skutków ubocznych, chwilę polezala i wróciła do domu.
Dasz radę na pewno. Na 100% wiem, ze trwa to krótko, więc wytrzymasz Moja Droga. Czego my nie wytrzymamy dla bejbika?Aha dziękuje ślicznie. Oby był tylko jak na @ a nie silniejszy.
Dasz radę na pewno. Na 100% wiem, ze trwa to krótko, więc wytrzymasz Moja Droga. Czego my nie wytrzymamy dla bejbika?
Daj jutro znać co tam wyszło [emoji4][emoji4]
Może złe to ujęłam. Chodzi mi o badanie drożności jajowodów. Czy rzeczywiście jest bolesne ? Jak długi trwa ? Jak to znioslyscie ?
No to jest plan nic tylko działać [emoji6] powodzenia![emoji6]Dziękuje dziewczyny za odpowiedz. Przeżyłam hehe. Więcej przygotowań niż całego zabiegu. Fakt faktem nie było to miłe ale do zniesienia. Oczywiście najważniejsze ze wszystko drożne i jajowody piękne teraz pobolewa trochę i plamie ale ważne ze już po czekamy teraz na wyniki męża z badani nasienia bo niestety miał słaba morfologię 2% w lipcu a teraz bierze tabletki na plemniory wiec mam nadzieje zd się poprawiło. No i cóż dalej kolejny krok inseminacja.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to jest plan nic tylko działać [emoji6] powodzenia![emoji6]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Będzie dobrze, ważne że się badacie i próbujecie.[emoji6]Już tych planów trochę było ale nie poddajemy się walczymy dalej [emoji12] jak to mówią dla bejbika wszystko [emoji4]