reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja odpoczywam, zaraz podkurzam sobie. Wczoraj jeździliśmy po rodzinie.
@reqiem no to oby pokaz był ciekawy, a faceci kuszący. [emoji16][emoji122]
@Artemida90 szybko zleci dasz radę, bierz jeszcze jakieś witaminki
Bardziej cieszę się na spotkania z dziewczynami, ale widokiem półnagich przystojniaków nie pogardze hehehe [emoji16][emoji16]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co tu taka cisza ?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

A ja w pracy i umieram powiem Wam. Jakaś choroba mnie bierze i ani kataru, ani kaszlu, ani gorączki, trochę boli gardło ale za to w kościach to mnie tak łamie że ledwo stoję. Czuję się na mega wysoka gorączkę a tu 36.6 ..
Jeszcze Pol godziny pracy, Dobrze ze jutro wolne.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Siedzę po cichu ale podczytuje Was.
Sosenka bardzo mi przykro. Też przez to przechodziłam. Moja ostatnia ciąża skończyła się właśnie w 7 tygodniu. To było prawie rok temu i do teraz nic☹

Trzymam kciuki za Was wszystkie i mam nadzieję że wszystkim nam się uda.

Ja w tym cyklu miałam stymulację clo i monitoring oraz podany tutejszy odpowiednik pregnylu. Na cuda nie liczę ale nadzieję mam. Było 2 pęcherzyki na prawym jajniku. Na lewym nic. Od dziś mam zacząć dupka.

Powiedzcie mi czy któraś z Was miała jakieś efekty uboczne po pregnylu? W piątek dostałam zastrzyk i cały piątek i sobotę zdychalam na senność i mdłości. Taki przedsmak ciąży. Choć w ciąży z synkiem nie miałam żadnych objawów.

Lecę do pracy i życzę miłego dnia [emoji11]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Sosenka bardzo mi przykro. Też przez to przechodziłam. Moja ostatnia ciąża skończyła się właśnie w 7 tygodniu. To było prawie rok temu i do teraz nic[emoji852]

Ja w tym cyklu miałam stymulację clo i monitoring oraz podany tutejszy odpowiednik pregnylu. Na cuda nie liczę ale nadzieję mam. Było 2 pęcherzyki na prawym jajniku. Na lewym nic. Od dziś mam zacząć dupka.

Powiedzcie mi czy któraś z Was miała jakieś efekty uboczne po pregnylu? W piątek dostałam zastrzyk i cały piątek i sobotę zdychalam na senność i mdłości. Taki przedsmak ciąży. Choć w ciąży z synkiem nie miałam żadnych objawów.

Może to faktycznie skutki pregnylu ... kciuki za testowanie ! Dwa jajeczka to ładnie [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Sosenka bardzo mi przykro. Też przez to przechodziłam. Moja ostatnia ciąża skończyła się właśnie w 7 tygodniu. To było prawie rok temu i do teraz nic[emoji852]

Ja na początku jak zaczęłam brać ovitrelle mega bolały mnie piersi, teraz biorę regularnie i nie czuje nic. Te zastrzyki są na bazie hcg wiec nie dziwne ze są objawy ciążowe.

km5shdge62j98pnh.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry