reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Owu u mnie wczoraj była. Myślałam że sobie nogę odrąbie taki ból... Ale przytulanki były więc teraz czekam dwa tygodnie na rezultaty. Ale jak to się śmieję z dziewczynami pod szkołą.. staramy się ale bez nóg w górze po przytulankach. Co ma być to będzie. Nie to nie... Wiecej czasu na przytulanki :) Tylko mały problem bo przypałętało mi się zapalenie pęcherza.

Ja mialam 15 lat jak mnie zdiagnozowali z PCOS. Straciłam 6 aniołków bo były płci męskiej. Teraz mam 10 i 7 latkę w domu. Po urodzeniu dziewczyn dowiedziałam się że te stracone ciąże to wina mojego systemu autoimmunologicznego który odrzuca męskie zarodki. I ogólnie mam problemy z immu. W grudniu miałam usuwany polip z macicy i... zabawa trwa. Małż wybrał już nawet imię co mnie rozwaliło doszczętnie bo do listopada był na nie z trzecim dzieckiem Jedyne czego on się boi to stan mojego zdrowia i fizycznego bo za dobre nie jest i psychicznego bo znowu utknę w domu na 4 lata minimum.
No to trzymany kciuki razem [emoji110][emoji110]. O jej biedna to się masz ze zdrowiem. Ale wierzymy, że się uda. [emoji5]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie dzisiaj dzień testowania i wycia w poduszkę... Znowu biel, pomimo potwierdzonej owulacji, clo, pregnylu, luteiny...

Mania a Twój bierze suplementy? Może warto powtórzyć badanie.

On teraz nie badal nasienia.
Nie chce na razie o tym slyszeć [emoji58]
No i co mu zrobie.
A suplementy łyka od jakiegos czasu.
Ale znajac jego lyka jak mu sie przypomni [emoji58]
Wiesz on ma podejscie bedzie to bedzie...

On teraz nie badal nasienia.
Nie chce na razie o tym slyszeć [emoji58]
No i co mu zrobie.
A suplementy łyka od jakiegos czasu.
Ale znajac jego lyka jak mu sie przypomni [emoji58]
Wiesz on ma podejscie bedzie to bedzie...
Kurde to lipa. [emoji17] mógłby chociaż lykac te tabsy to przecież nie wiele. Mania a iui?

Z jego podejsciem na razie o tym nie mysle nawet.
On uwaza ze jak raz nam sie udalo naturalnie to drugi raz też sie uda [emoji58]
No cóż to probujcie dalej, trzymam ogromne kciuki, żeby się udało. [emoji6]A jak kiedyś coś napomknij, że czas leci a Wy mlodsi nie jesteście. Może będzie chciał próbować.

reklama
Do góry