Wonderful
Fanka BB :)
No to trzymany kciuki razem [emoji110][emoji110]. O jej biedna to się masz ze zdrowiem. Ale wierzymy, że się uda. [emoji5]Owu u mnie wczoraj była. Myślałam że sobie nogę odrąbie taki ból... Ale przytulanki były więc teraz czekam dwa tygodnie na rezultaty. Ale jak to się śmieję z dziewczynami pod szkołą.. staramy się ale bez nóg w górze po przytulankach. Co ma być to będzie. Nie to nie... Wiecej czasu na przytulankiTylko mały problem bo przypałętało mi się zapalenie pęcherza.
Ja mialam 15 lat jak mnie zdiagnozowali z PCOS. Straciłam 6 aniołków bo były płci męskiej. Teraz mam 10 i 7 latkę w domu. Po urodzeniu dziewczyn dowiedziałam się że te stracone ciąże to wina mojego systemu autoimmunologicznego który odrzuca męskie zarodki. I ogólnie mam problemy z immu. W grudniu miałam usuwany polip z macicy i... zabawa trwa. Małż wybrał już nawet imię co mnie rozwaliło doszczętnie bo do listopada był na nie z trzecim dzieckiem Jedyne czego on się boi to stan mojego zdrowia i fizycznego bo za dobre nie jest i psychicznego bo znowu utknę w domu na 4 lata minimum.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom