reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Owu u mnie wczoraj była. Myślałam że sobie nogę odrąbie taki ból... Ale przytulanki były więc teraz czekam dwa tygodnie na rezultaty. Ale jak to się śmieję z dziewczynami pod szkołą.. staramy się ale bez nóg w górze po przytulankach. Co ma być to będzie. Nie to nie... Wiecej czasu na przytulanki :) Tylko mały problem bo przypałętało mi się zapalenie pęcherza.

Ja mialam 15 lat jak mnie zdiagnozowali z PCOS. Straciłam 6 aniołków bo były płci męskiej. Teraz mam 10 i 7 latkę w domu. Po urodzeniu dziewczyn dowiedziałam się że te stracone ciąże to wina mojego systemu autoimmunologicznego który odrzuca męskie zarodki. I ogólnie mam problemy z immu. W grudniu miałam usuwany polip z macicy i... zabawa trwa. Małż wybrał już nawet imię co mnie rozwaliło doszczętnie bo do listopada był na nie z trzecim dzieckiem Jedyne czego on się boi to stan mojego zdrowia i fizycznego bo za dobre nie jest i psychicznego bo znowu utknę w domu na 4 lata minimum.
No to trzymany kciuki razem [emoji110][emoji110]. O jej biedna to się masz ze zdrowiem. Ale wierzymy, że się uda. [emoji5]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie dzisiaj dzień testowania i wycia w poduszkę... Znowu biel, pomimo potwierdzonej owulacji, clo, pregnylu, luteiny...

Mania a Twój bierze suplementy? Może warto powtórzyć badanie.

On teraz nie badal nasienia.
Nie chce na razie o tym slyszeć [emoji58]
No i co mu zrobie.
A suplementy łyka od jakiegos czasu.
Ale znajac jego lyka jak mu sie przypomni [emoji58]
Wiesz on ma podejscie bedzie to bedzie...

On teraz nie badal nasienia.
Nie chce na razie o tym slyszeć [emoji58]
No i co mu zrobie.
A suplementy łyka od jakiegos czasu.
Ale znajac jego lyka jak mu sie przypomni [emoji58]
Wiesz on ma podejscie bedzie to bedzie...
Kurde to lipa. [emoji17] mógłby chociaż lykac te tabsy to przecież nie wiele. Mania a iui?

Z jego podejsciem na razie o tym nie mysle nawet.
On uwaza ze jak raz nam sie udalo naturalnie to drugi raz też sie uda [emoji58]
No cóż to probujcie dalej, trzymam ogromne kciuki, żeby się udało. [emoji6]A jak kiedyś coś napomknij, że czas leci a Wy mlodsi nie jesteście. Może będzie chciał próbować.

reklama
Do góry