Wonderful
Fanka BB :)
No to trzymany kciuki razem [emoji110][emoji110]. O jej biedna to się masz ze zdrowiem. Ale wierzymy, że się uda. [emoji5]Owu u mnie wczoraj była. Myślałam że sobie nogę odrąbie taki ból... Ale przytulanki były więc teraz czekam dwa tygodnie na rezultaty. Ale jak to się śmieję z dziewczynami pod szkołą.. staramy się ale bez nóg w górze po przytulankach. Co ma być to będzie. Nie to nie... Wiecej czasu na przytulanki Tylko mały problem bo przypałętało mi się zapalenie pęcherza.
Ja mialam 15 lat jak mnie zdiagnozowali z PCOS. Straciłam 6 aniołków bo były płci męskiej. Teraz mam 10 i 7 latkę w domu. Po urodzeniu dziewczyn dowiedziałam się że te stracone ciąże to wina mojego systemu autoimmunologicznego który odrzuca męskie zarodki. I ogólnie mam problemy z immu. W grudniu miałam usuwany polip z macicy i... zabawa trwa. Małż wybrał już nawet imię co mnie rozwaliło doszczętnie bo do listopada był na nie z trzecim dzieckiem Jedyne czego on się boi to stan mojego zdrowia i fizycznego bo za dobre nie jest i psychicznego bo znowu utknę w domu na 4 lata minimum.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom