reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mam 41 lat, 18 letnią córkę i mnóstwo lat starań o dziecko. Teraz od trzech miesięcy intensywnie z pregnylem, a od dwóch dodatkowo z clo. Czekam na efekty ;)
No to trzymamy kciuki [emoji110][emoji110]. A clo daje radę? Są pęcherzyki?

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam 41 lat, 18 letnią córkę i mnóstwo lat starań o dziecko. Teraz od trzech miesięcy intensywnie z pregnylem, a od dwóch dodatkowo z clo. Czekam na efekty ;)
No to trzymam kciuki[emoji110][emoji110]

Ja mam 35 lat 6 letnią córke i staramy sie o drugie.
Po 4 latach staran o pierwsze, mialo byc ze o drugie nie za wszelka cene, ale ja chyba tak nie umiem [emoji6]

No to trzymamy kciuki [emoji110][emoji110]. A clo daje radę? Są pęcherzyki?

:) bez clo też są, ale nie dojrzewają tak jak powinny. W pierwszym cyklu z monitoringiem, dopiero chyba w 23 dc podano mi pregnyl. Cykl był długi i bez sensu. W poprzednim trzy pęcherzyki na prawym jajniku, w tym po jednym na każdym :)

Ja mam 27 lat i od 13 cykli staramy się o 1 dzidzie. U meza problemy z nasieniem, mial zabieg na żylaki. I ten zabieg ma pomóc.

Witam się w Nowym Roku [emoji847]

Dzisiaj dopiero mam chwilę by poczytać:)

Fajnie ze Nowe Staraczki do Nas dołączają [emoji4]

Za wszystkie trzymam kciuki ....

Ja to nawet nie wiem który dzień cyklu mam dzis [emoji23] jakoś wypadło mi się z obiegiegu :)

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Witam się w Nowym Roku [emoji847]

Dzisiaj dopiero mam chwilę by poczytać:)

Fajnie ze Nowe Staraczki do Nas dołączają [emoji4]

Za wszystkie trzymam kciuki ....

Ja to nawet nie wiem który dzień cyklu mam dzis [emoji23] jakoś wypadło mi się z obiegiegu :)

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
I dobrze takie wypadanie z obiegu i nie myślenie o testach i owu często owocuje fasolką. [emoji5]

reklama
Owu u mnie wczoraj była. Myślałam że sobie nogę odrąbie taki ból... Ale przytulanki były więc teraz czekam dwa tygodnie na rezultaty. Ale jak to się śmieję z dziewczynami pod szkołą.. staramy się ale bez nóg w górze po przytulankach. Co ma być to będzie. Nie to nie... Wiecej czasu na przytulanki :) Tylko mały problem bo przypałętało mi się zapalenie pęcherza.

Ja mialam 15 lat jak mnie zdiagnozowali z PCOS. Straciłam 6 aniołków bo były płci męskiej. Teraz mam 10 i 7 latkę w domu. Po urodzeniu dziewczyn dowiedziałam się że te stracone ciąże to wina mojego systemu autoimmunologicznego który odrzuca męskie zarodki. I ogólnie mam problemy z immu. W grudniu miałam usuwany polip z macicy i... zabawa trwa. Małż wybrał już nawet imię co mnie rozwaliło doszczętnie bo do listopada był na nie z trzecim dzieckiem Jedyne czego on się boi to stan mojego zdrowia i fizycznego bo za dobre nie jest i psychicznego bo znowu utknę w domu na 4 lata minimum.

Do góry