reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mam 41 lat, 18 letnią córkę i mnóstwo lat starań o dziecko. Teraz od trzech miesięcy intensywnie z pregnylem, a od dwóch dodatkowo z clo. Czekam na efekty ;)
No to trzymamy kciuki [emoji110][emoji110]. A clo daje radę? Są pęcherzyki?

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam 41 lat, 18 letnią córkę i mnóstwo lat starań o dziecko. Teraz od trzech miesięcy intensywnie z pregnylem, a od dwóch dodatkowo z clo. Czekam na efekty ;)
No to trzymam kciuki[emoji110][emoji110]

Ja mam 35 lat 6 letnią córke i staramy sie o drugie.
Po 4 latach staran o pierwsze, mialo byc ze o drugie nie za wszelka cene, ale ja chyba tak nie umiem [emoji6]

No to trzymamy kciuki [emoji110][emoji110]. A clo daje radę? Są pęcherzyki?

:) bez clo też są, ale nie dojrzewają tak jak powinny. W pierwszym cyklu z monitoringiem, dopiero chyba w 23 dc podano mi pregnyl. Cykl był długi i bez sensu. W poprzednim trzy pęcherzyki na prawym jajniku, w tym po jednym na każdym :)

Ja mam 27 lat i od 13 cykli staramy się o 1 dzidzie. U meza problemy z nasieniem, mial zabieg na żylaki. I ten zabieg ma pomóc.

Witam się w Nowym Roku [emoji847]

Dzisiaj dopiero mam chwilę by poczytać:)

Fajnie ze Nowe Staraczki do Nas dołączają [emoji4]

Za wszystkie trzymam kciuki ....

Ja to nawet nie wiem który dzień cyklu mam dzis [emoji23] jakoś wypadło mi się z obiegiegu :)

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Witam się w Nowym Roku [emoji847]

Dzisiaj dopiero mam chwilę by poczytać:)

Fajnie ze Nowe Staraczki do Nas dołączają [emoji4]

Za wszystkie trzymam kciuki ....

Ja to nawet nie wiem który dzień cyklu mam dzis [emoji23] jakoś wypadło mi się z obiegiegu :)

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
I dobrze takie wypadanie z obiegu i nie myślenie o testach i owu często owocuje fasolką. [emoji5]

reklama
Owu u mnie wczoraj była. Myślałam że sobie nogę odrąbie taki ból... Ale przytulanki były więc teraz czekam dwa tygodnie na rezultaty. Ale jak to się śmieję z dziewczynami pod szkołą.. staramy się ale bez nóg w górze po przytulankach. Co ma być to będzie. Nie to nie... Wiecej czasu na przytulanki :) Tylko mały problem bo przypałętało mi się zapalenie pęcherza.

Ja mialam 15 lat jak mnie zdiagnozowali z PCOS. Straciłam 6 aniołków bo były płci męskiej. Teraz mam 10 i 7 latkę w domu. Po urodzeniu dziewczyn dowiedziałam się że te stracone ciąże to wina mojego systemu autoimmunologicznego który odrzuca męskie zarodki. I ogólnie mam problemy z immu. W grudniu miałam usuwany polip z macicy i... zabawa trwa. Małż wybrał już nawet imię co mnie rozwaliło doszczętnie bo do listopada był na nie z trzecim dzieckiem Jedyne czego on się boi to stan mojego zdrowia i fizycznego bo za dobre nie jest i psychicznego bo znowu utknę w domu na 4 lata minimum.

Do góry