reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

@Nuria Kochana... Dopiero teraz widzę co napisałaś. Siedzę u was w krzakach ale na bieżąco was czytam [emoji8]
Powiem Ci tak. Przeżyłam ze swoim rozstanie, lecz nie w takim momencie zycia. Poboli chwile. Później przychodzi czas ukojenia.
Co mi wtedy pomogło? To że co chwila chciałam mu powiedzieć jakim jest dupkiem. Wtedy zaczęłam pisać w zeszycie wszystkie swoje żale do niego. Pomogło na tyle ze kiedy widział mnie jak dobrze się bawię to już sam zaczął chcieć, u Ciebie teraz jest to kwestia pokazania ze jego decyzja była NAJLEPSZA NA ŚWIECIE. Chętnie posłużę za ten zeszyt jeśli masz tylko ochotę popisać, nie wiem z jakiej części kraju jesteś bo również służę ramieniem [emoji9]

Co do kasy... dla mnie chociaż teraz powinien pokazać jaja. Powinien oddać Ci całe koszty jakie ponioslas za JEGO DECYZJE. Niestety widać teraz jak dobrym jesteś człowiekiem, bo o nim nie można tego powiedzieć bo chciałaś wybaczyć... a on żydzi Ci pieniądze.

Kochana pamiętaj o tym co wyżej napisałam. Priv do Twojej dyspozycji [emoji9]
Na razie "przez przypadek" wylalam troche oleju kokosowego na jego garnitur.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
I bardzo dobrze !
Pamiętajcie : Najlepszą zemsta jest ATAK [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Trzeba gnoja zaatakować w specjalny sposób, jebnij playem z okna w niego

Ja jestem spokojna ale jakby ktoś mnie tak urządził to bym po prostu sie zemściła [emoji13][emoji86][emoji86]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Ja też bym się zemscila. Zresztą. .. wszystkim dookoła bym powiedziała jak Nurie potraktował, nie tylko ojcu [emoji6]

Tynka cześć ! Muszę przyznać co za przystojniak [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Nuria boże chwilę mnie nie było a tu takie coś! Strasznie Ci współczuję! Nie jestem w stanie wyobrazić sobie co czujesz [emoji20][emoji30]

U nas też kryzys, szkoda gadać.
Carmen24l a biorą babki z trójką dzieci? [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen ja nie mam fejsa:-) mój mąż ma konto i sobie z niego często zdjęcia oglądam dlatego mnie tam na grupie nie ma.

Nati ale on już duży o jaaaaaa! Widać, że mu bardzo służy mamusine mleczko. Ja też karmie piersią i nie zamierzam przestawać narazie. Trochę też ściągam i robię zapasy:-)
A tu Iguś:-) dziś kończy 2 miesiące!
Jak ten czas szybko leci! Za szybko... Śliczne mamy forumowe dzieciaczki [emoji7]

Witam się po pracy, gotuje sobie kalafior z bułką tartą :)
Nuria - biedulko tyle nerwów przez tego debila. Niech Ci zwraca pieniądze bez dyskusji.
Tęczowa - gratulacje :):) czekamy na zdjęcia. Zdrówka dla Was :)
92Tynka - ale słodziak :) poważnie wygląda

Nuria boże chwilę mnie nie było a tu takie coś! Strasznie Ci współczuję! Nie jestem w stanie wyobrazić sobie co czujesz [emoji20][emoji30]

U nas też kryzys, szkoda gadać.
Carmen24l a biorą babki z trójką dzieci? [emoji23]

Ahahaha nie wiem [emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Carmen ja nie mam fejsa:-) mój mąż ma konto i sobie z niego często zdjęcia oglądam dlatego mnie tam na grupie nie ma.

Nati ale on już duży o jaaaaaa! Widać, że mu bardzo służy mamusine mleczko. Ja też karmie piersią i nie zamierzam przestawać narazie. Trochę też ściągam i robię zapasy:-)
A tu Iguś:-) dziś kończy 2 miesiące!
Ale robi się mamusia , chyba ze to tylko na tej fotce [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 27t0d [emoji594]

reklama
Witam się po pracy, gotuje sobie kalafior z bułką tartą :)
Nuria - biedulko tyle nerwów przez tego debila. Niech Ci zwraca pieniądze bez dyskusji.
Tęczowa - gratulacje :):) czekamy na zdjęcia. Zdrówka dla Was :)
92Tynka - ale słodziak :) poważnie wygląda
Masz fb? [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 27t0d [emoji594]

Do góry