reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

@Nuria Kochana... Dopiero teraz widzę co napisałaś. Siedzę u was w krzakach ale na bieżąco was czytam [emoji8]
Powiem Ci tak. Przeżyłam ze swoim rozstanie, lecz nie w takim momencie zycia. Poboli chwile. Później przychodzi czas ukojenia.
Co mi wtedy pomogło? To że co chwila chciałam mu powiedzieć jakim jest dupkiem. Wtedy zaczęłam pisać w zeszycie wszystkie swoje żale do niego. Pomogło na tyle ze kiedy widział mnie jak dobrze się bawię to już sam zaczął chcieć, u Ciebie teraz jest to kwestia pokazania ze jego decyzja była NAJLEPSZA NA ŚWIECIE. Chętnie posłużę za ten zeszyt jeśli masz tylko ochotę popisać, nie wiem z jakiej części kraju jesteś bo również służę ramieniem [emoji9]

Co do kasy... dla mnie chociaż teraz powinien pokazać jaja. Powinien oddać Ci całe koszty jakie ponioslas za JEGO DECYZJE. Niestety widać teraz jak dobrym jesteś człowiekiem, bo o nim nie można tego powiedzieć bo chciałaś wybaczyć... a on żydzi Ci pieniądze.

Kochana pamiętaj o tym co wyżej napisałam. Priv do Twojej dyspozycji [emoji9]
Na razie "przez przypadek" wylalam troche oleju kokosowego na jego garnitur.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
I bardzo dobrze !
Pamiętajcie : Najlepszą zemsta jest ATAK [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Trzeba gnoja zaatakować w specjalny sposób, jebnij playem z okna w niego

Ja jestem spokojna ale jakby ktoś mnie tak urządził to bym po prostu sie zemściła [emoji13][emoji86][emoji86]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Ja też bym się zemscila. Zresztą. .. wszystkim dookoła bym powiedziała jak Nurie potraktował, nie tylko ojcu [emoji6]

Tynka cześć ! Muszę przyznać co za przystojniak [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Nuria boże chwilę mnie nie było a tu takie coś! Strasznie Ci współczuję! Nie jestem w stanie wyobrazić sobie co czujesz [emoji20][emoji30]

U nas też kryzys, szkoda gadać.
Carmen24l a biorą babki z trójką dzieci? [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen ja nie mam fejsa:-) mój mąż ma konto i sobie z niego często zdjęcia oglądam dlatego mnie tam na grupie nie ma.

Nati ale on już duży o jaaaaaa! Widać, że mu bardzo służy mamusine mleczko. Ja też karmie piersią i nie zamierzam przestawać narazie. Trochę też ściągam i robię zapasy:-)
A tu Iguś:-) dziś kończy 2 miesiące!
Jak ten czas szybko leci! Za szybko... Śliczne mamy forumowe dzieciaczki [emoji7]

Witam się po pracy, gotuje sobie kalafior z bułką tartą :)
Nuria - biedulko tyle nerwów przez tego debila. Niech Ci zwraca pieniądze bez dyskusji.
Tęczowa - gratulacje :):) czekamy na zdjęcia. Zdrówka dla Was :)
92Tynka - ale słodziak :) poważnie wygląda

Nuria boże chwilę mnie nie było a tu takie coś! Strasznie Ci współczuję! Nie jestem w stanie wyobrazić sobie co czujesz [emoji20][emoji30]

U nas też kryzys, szkoda gadać.
Carmen24l a biorą babki z trójką dzieci? [emoji23]

Ahahaha nie wiem [emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Carmen ja nie mam fejsa:-) mój mąż ma konto i sobie z niego często zdjęcia oglądam dlatego mnie tam na grupie nie ma.

Nati ale on już duży o jaaaaaa! Widać, że mu bardzo służy mamusine mleczko. Ja też karmie piersią i nie zamierzam przestawać narazie. Trochę też ściągam i robię zapasy:-)
A tu Iguś:-) dziś kończy 2 miesiące!
Ale robi się mamusia , chyba ze to tylko na tej fotce [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 27t0d [emoji594]

reklama
Witam się po pracy, gotuje sobie kalafior z bułką tartą :)
Nuria - biedulko tyle nerwów przez tego debila. Niech Ci zwraca pieniądze bez dyskusji.
Tęczowa - gratulacje :):) czekamy na zdjęcia. Zdrówka dla Was :)
92Tynka - ale słodziak :) poważnie wygląda
Masz fb? [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 27t0d [emoji594]

Do góry