Stokrotenka23
Fanka BB :)
@Nuria Kochana... Dopiero teraz widzę co napisałaś. Siedzę u was w krzakach ale na bieżąco was czytam [emoji8]
Powiem Ci tak. Przeżyłam ze swoim rozstanie, lecz nie w takim momencie zycia. Poboli chwile. Później przychodzi czas ukojenia.
Co mi wtedy pomogło? To że co chwila chciałam mu powiedzieć jakim jest dupkiem. Wtedy zaczęłam pisać w zeszycie wszystkie swoje żale do niego. Pomogło na tyle ze kiedy widział mnie jak dobrze się bawię to już sam zaczął chcieć, u Ciebie teraz jest to kwestia pokazania ze jego decyzja była NAJLEPSZA NA ŚWIECIE. Chętnie posłużę za ten zeszyt jeśli masz tylko ochotę popisać, nie wiem z jakiej części kraju jesteś bo również służę ramieniem [emoji9]
Co do kasy... dla mnie chociaż teraz powinien pokazać jaja. Powinien oddać Ci całe koszty jakie ponioslas za JEGO DECYZJE. Niestety widać teraz jak dobrym jesteś człowiekiem, bo o nim nie można tego powiedzieć bo chciałaś wybaczyć... a on żydzi Ci pieniądze.
Kochana pamiętaj o tym co wyżej napisałam. Priv do Twojej dyspozycji [emoji9]
Tynka cześć ! Muszę przyznać co za przystojniak [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Powiem Ci tak. Przeżyłam ze swoim rozstanie, lecz nie w takim momencie zycia. Poboli chwile. Później przychodzi czas ukojenia.
Co mi wtedy pomogło? To że co chwila chciałam mu powiedzieć jakim jest dupkiem. Wtedy zaczęłam pisać w zeszycie wszystkie swoje żale do niego. Pomogło na tyle ze kiedy widział mnie jak dobrze się bawię to już sam zaczął chcieć, u Ciebie teraz jest to kwestia pokazania ze jego decyzja była NAJLEPSZA NA ŚWIECIE. Chętnie posłużę za ten zeszyt jeśli masz tylko ochotę popisać, nie wiem z jakiej części kraju jesteś bo również służę ramieniem [emoji9]
Co do kasy... dla mnie chociaż teraz powinien pokazać jaja. Powinien oddać Ci całe koszty jakie ponioslas za JEGO DECYZJE. Niestety widać teraz jak dobrym jesteś człowiekiem, bo o nim nie można tego powiedzieć bo chciałaś wybaczyć... a on żydzi Ci pieniądze.
Kochana pamiętaj o tym co wyżej napisałam. Priv do Twojej dyspozycji [emoji9]
I bardzo dobrze !Na razie "przez przypadek" wylalam troche oleju kokosowego na jego garnitur.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też bym się zemscila. Zresztą. .. wszystkim dookoła bym powiedziała jak Nurie potraktował, nie tylko ojcu [emoji6]Pamiętajcie : Najlepszą zemsta jest ATAK [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Trzeba gnoja zaatakować w specjalny sposób, jebnij playem z okna w niego
Ja jestem spokojna ale jakby ktoś mnie tak urządził to bym po prostu sie zemściła [emoji13][emoji86][emoji86]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Tynka cześć ! Muszę przyznać co za przystojniak [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka