DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Nie kochane nie przyznam sie,że brałam clo opiszę Wam moja sytuację...w Iławie mieszkamy razem z tesciami,od dłuższego czasu czuję się tu jak intruz,zapisali nam ten dom i ziemię notarialnie jako darowiznę,ale gdy tylko chcemy coś zrobić po swojemu to jest obecnie obraza,foch i pretensje bo wszystko według teściów jest dobrze zrobione ....chałupa jest stara i wymaga ciągłych remontów,ogrzewanie do wymiany- w zimę rozpalane w piecu o 16.00 a jak ja rano schodzilam rozpalić to tesciu miał pretensje,a u nas było tylko 17stopni na wiosnę zaczęłam z mężem ogarniac ogród,tyle pracy na marne bo i tak nie posadzilam ani jednego kwiatka...złom wala się po podwórku,ale nie wolno go sprzedać bo się przyda łazienkę mamy wspólną gdzie tylko ja ją sprzątam...teść do kibla nie trafia i wczoraj piznelam się jak długa...No i postanowiłam,że najlepszym rozwiązaniem będzie wyprowadzka ...No i nic z tego bo Łukasz nie będzie płacił nikomu za wynajem,bo tu ma swoje....byłam teraz u mamy i serio nie chciałam tu wracać,i znowu czekam kiedy będę mogła do niej jechać...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom