reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
melduję się jeszcze w dwupaku ;), jutro wizyta i lekarka coś wspominała, że może zrobi mi cc 3.07 ,ale tego dowiem się jutro
No to kciuakm mocnoooo oby jednak była cc ! [emoji110][emoji110] daj znać po wizycie [emoji3]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 26t3d [emoji594]

Aha
A myślałam ze już mam sie niepokoić bo czasem jak idę to tak mnie szarpnie w dziurce ze nie wiem o co kaman [emoji23][emoji23]

Dorcia jak ja miałam kiedyś te papużki to samica zawsze dziobem rozwalała jajka!!! A było dość sporo tych jajek...może gotowa nie była

Ps właśnie sie zaczął stary dobry film Sztos
Pośmieje sie [emoji38]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
No a czasem aż tak mocniej zakluje , lekarzowi mowie to co wizyte - mowi , ze tak moge odczuwać ruchy...
[emoji3]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 26t3d [emoji594]

@DorciaMamaOlka oj szczypie i czasem boli,a najgorzej jak sie trafi w zrost ;/ no idziemy leb w leb prawie[emoji5]
Ty bierzesz steryd?

@teczowa89 trzymam kciuki[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@DorciaMamaOlka ja tez bez wlasnie,mam nadzieje,ze bedzie dobrze,oczywiscie jak to prawdziwa kobita ja juz od wczoraj wieczora znow sie martwie czy z moim skarbem wszystko w porzadku[emoji4]
Zebym byla spokojna to musialabym zalozyc tam monitoring 24 h [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
@DorciaMamaOlka wiesz co przytylam 1-1,5 przez to ,ze lezalam praktycznie miesiac bez ruchu no i musialam liczyc na to co ktos mi ugotuje lub zjadac miastowe jedzenie takze i tak na to co zezarlam i wylezalam to malo.
Brzuszek sie zaokarglil troche,w poprzednich ciazach na tym etapie nic nie przybralam i nic nie bylo widac wiec zapewne to tluszcz [emoji23]
A Ty ?przybierasz cos?

Do góry