Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nic w ogóle nie mam zachcianek i jem zdecydowanie mniej niż w poprzedniej ciąży gdyby nie ból cyckow to serio czuję się mega wieczorem pojawiają się mdłości,no i codziennie muszę się położyć chociaż na chwilę@DorciaMamaOlka wiesz co przytylam 1-1,5 przez to ,ze lezalam praktycznie miesiac bez ruchu no i musialam liczyc na to co ktos mi ugotuje lub zjadac miastowe jedzenie takze i tak na to co zezarlam i wylezalam to malo.
Brzuszek sie zaokarglil troche,w poprzednich ciazach na tym etapie nic nie przybralam i nic nie bylo widac wiec zapewne to tluszcz [emoji23]
A Ty ?przybierasz cos?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam dzisiaj urodziny i imienimy, więc muszę ogarnąć dom i czekam na gościWonde to co tam planujesz jak masz wolne
Bedzie dobrze musicie przeczekać ten cięższy okres i wszystko się poukładaU nas wczoraj była ulewa, studzienki oczywiście jak zawsze nie nadążały z pochłanianiem wody i była mała powódź [emoji38] dzis tez leje. I w końcu nie jest duszno [emoji106]
Z chłopem zaczynam sie dogadywać, ale oboje jacyś nerwowi jesteśmy. Zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji55]