reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
DZień dobry :):) W końcu wolne mam :) JA w poniedziałek, wtorek powinnam dostać @. jajniki czuje jak zawsze co jakiś czas.
Tęczowa - trzymamy kciuki za szybkie rozwiązanie :)

U nas wczoraj była ulewa, studzienki oczywiście jak zawsze nie nadążały z pochłanianiem wody i była mała powódź [emoji38] dzis tez leje. I w końcu nie jest duszno [emoji106]
Z chłopem zaczynam sie dogadywać, ale oboje jacyś nerwowi jesteśmy. Zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji55]

@DorciaMamaOlka wiesz co przytylam 1-1,5 przez to ,ze lezalam praktycznie miesiac bez ruchu no i musialam liczyc na to co ktos mi ugotuje lub zjadac miastowe jedzenie takze i tak na to co zezarlam i wylezalam to malo.
Brzuszek sie zaokarglil troche,w poprzednich ciazach na tym etapie nic nie przybralam i nic nie bylo widac wiec zapewne to tluszcz [emoji23]
A Ty ?przybierasz cos?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja nic :) w ogóle nie mam zachcianek i jem zdecydowanie mniej niż w poprzedniej ciąży :) gdyby nie ból cyckow to serio czuję się mega :) wieczorem pojawiają się mdłości,no i codziennie muszę się położyć chociaż na chwilę :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wonde to co tam planujesz jak masz wolne
Mam dzisiaj urodziny i imienimy, więc muszę ogarnąć dom i czekam na gości :)
CAM00550.jpg

Załączniki

• CAM00550.jpg
    CAM00550.jpg
    236,8 KB · Wyświetleń: 436
U nas wczoraj była ulewa, studzienki oczywiście jak zawsze nie nadążały z pochłanianiem wody i była mała powódź [emoji38] dzis tez leje. I w końcu nie jest duszno [emoji106]
Z chłopem zaczynam sie dogadywać, ale oboje jacyś nerwowi jesteśmy. Zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji55]

Sto lat, sto lat Wonder [emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]
Życzę upragnionego bobaska [emoji7]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
@Wonderful wszystkiego najlepszego[emoji8][emoji8][emoji8]spelnienia marzen i dwoch kreseczek[emoji5]

@DorciaMamaOlka ja tak normalnie gdyby nie 24 h w lozku to tez bym nie przybrala ale trudno ,zrzuci sie pozniej,to jest nic.
Ja za to mam totalna zmiane smakow.
Zawsze odzywiam sie zdrowo,duzo warzyw ,soki wyciskane ,koltajle owocowe ,prawie zero slodycZy i smazonego a teraz...nic tylko wszystko na slodko,warzywa mnie gryza ,koktajl z banana i truskawki smakuje jak wymiociny,porazka.
Takze jak widac dzidzi mna rzadzi[emoji4]
@luska22 trzymam kciuki[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry