reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
@tęczowa89 jak tam ? :) nie rodzisz jeszcze ? :)

Ja mieszkam na pierwszym ,ale mam tak parno w domu , że chyba bym wolała na dworze siedzieć :/

Byłam dziś u forumowej mamusi październikowej na ciachu :D Lenka z jej córką się pobawiła a my pogadaliśmy :p fajne uczucie :D

Dziewczyny , która teraz będzie siusiać , już jest Was tak niewiele ! <3

Lusia napisz nam raz , że może akurat się udało ! :D wtedy będzie lepiej :D

Ok jakby co to mam receptę ważna jeszcze przez jakieś 3 tygodnie. Jakby ktoś chciał to wyślę [emoji6]

@tęczowa89 jak tam ? :) nie rodzisz jeszcze ? :)

Ja mieszkam na pierwszym ,ale mam tak parno w domu , że chyba bym wolała na dworze siedzieć :/

Byłam dziś u forumowej mamusi październikowej na ciachu :D Lenka z jej córką się pobawiła a my pogadaliśmy [emoji14] fajne uczucie :D

Dziewczyny , która teraz będzie siusiać , już jest Was tak niewiele ! <3

Lusia napisz nam raz , że może akurat się udało ! :D wtedy będzie lepiej :D
Napisze narazie @ brak wiec czekam juz 4 dzien

reklama
Carmen jak tam u nas pada i sie ochlodzilo a jak tam u was dalej duchota

U mnie wczoraj brzydka burza z gradem
Dziś tez po południu burza No a teraz pada
Jutro po południu tez ma padać wiec póki co nie drapie sie po oczach hehe

Oglądam Geslerke na tvn.. czy któraś jeszcze patrzy ? [emoji12]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Do góry