reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie wczoraj brzydka burza z gradem
Dziś tez po południu burza No a teraz pada
Jutro po południu tez ma padać wiec póki co nie drapie sie po oczach hehe

Oglądam Geslerke na tvn.. czy któraś jeszcze patrzy ? [emoji12]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

hahaha ja czasem zobaczę :D mój był w 1 odcinku :p dawnoooo temu :D

reklama
Maluszek od godziny tak mi daje popalić a mój za kazdym razem jak przykłada łapy to przestaje kopać ahahha
Śmiać mi sie chce bo mamusie poznaje po głosie i odpukuje [emoji7][emoji23][emoji23]

A tak ogolem to dzis jest jakoś tak nisko ułożony , ze od rana lewa nerka mnie boli..........i tak aż do teraz ..

16udqqmz5v3uqon5.png

Maluszek od godziny tak mi daje popalić a mój za kazdym razem jak przykłada łapy to przestaje kopać ahahha
Śmiać mi sie chce bo mamusie poznaje po głosie i odpukuje [emoji7][emoji23][emoji23]

A tak ogolem to dzis jest jakoś tak nisko ułożony , ze od rana lewa nerka mnie boli..........i tak aż do teraz ..

16udqqmz5v3uqon5.png

mój tam czasem też mnie szmera jakby po szyjce a raz znów wysoko :D mój też tak robił , teraz już rozpoznaje i tatę i ruszy mu się :D - choć u mnie to bardziej ostatnio przesuwania się niż kopniaki :D

Ja kopniaki takie mocne czuje od wczoraj a przesuwania to tak jak leżę czuje, pewnie fika koziołki ....

A ciebie tez tak czasem zakuje w pipce?? Hhehee
Rzadko kiedy czuje wysoko...
Korzonki mnie bolą dość długo i do tego dziś mi ugniata ta nerkę.....

16udqqmz5v3uqon5.png

U mnie papuga bobo przyniosła :) Funia ja mam na 20.02 więc chwilę po Tobie :) też już mi się zrosty robią...też Cię szczypie jak już wpuszczasz lek?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

We wtorek idę na połówkowe i już proszę, żeby sie ustawił w odpowiedniej pozycji.. fakt kupuje wszystko w kolorach neutralnych ale chciałabym już mówić do dzidzi po imieniu [emoji259][emoji259]

16udqqmz5v3uqon5.png

Ja kopniaki takie mocne czuje od wczoraj a przesuwania to tak jak leżę czuje, pewnie fika koziołki ....

A ciebie tez tak czasem zakuje w pipce?? Hhehee
Rzadko kiedy czuje wysoko...
Korzonki mnie bolą dość długo i do tego dziś mi ugniata ta nerkę.....

16udqqmz5v3uqon5.png

no jakby mi tam gmerał haha :D

Aha
A myślałam ze już mam sie niepokoić bo czasem jak idę to tak mnie szarpnie w dziurce ze nie wiem o co kaman [emoji23][emoji23]

Dorcia jak ja miałam kiedyś te papużki to samica zawsze dziobem rozwalała jajka!!! A było dość sporo tych jajek...może gotowa nie była

Ps właśnie sie zaczął stary dobry film Sztos
Pośmieje sie [emoji38]

16udqqmz5v3uqon5.png

reklama
Do góry