reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie wczoraj brzydka burza z gradem
Dziś tez po południu burza No a teraz pada
Jutro po południu tez ma padać wiec póki co nie drapie sie po oczach hehe

Oglądam Geslerke na tvn.. czy któraś jeszcze patrzy ? [emoji12]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

hahaha ja czasem zobaczę :D mój był w 1 odcinku :p dawnoooo temu :D

reklama
Maluszek od godziny tak mi daje popalić a mój za kazdym razem jak przykłada łapy to przestaje kopać ahahha
Śmiać mi sie chce bo mamusie poznaje po głosie i odpukuje [emoji7][emoji23][emoji23]

A tak ogolem to dzis jest jakoś tak nisko ułożony , ze od rana lewa nerka mnie boli..........i tak aż do teraz ..

16udqqmz5v3uqon5.png

Maluszek od godziny tak mi daje popalić a mój za kazdym razem jak przykłada łapy to przestaje kopać ahahha
Śmiać mi sie chce bo mamusie poznaje po głosie i odpukuje [emoji7][emoji23][emoji23]

A tak ogolem to dzis jest jakoś tak nisko ułożony , ze od rana lewa nerka mnie boli..........i tak aż do teraz ..

16udqqmz5v3uqon5.png

mój tam czasem też mnie szmera jakby po szyjce a raz znów wysoko :D mój też tak robił , teraz już rozpoznaje i tatę i ruszy mu się :D - choć u mnie to bardziej ostatnio przesuwania się niż kopniaki :D

Ja kopniaki takie mocne czuje od wczoraj a przesuwania to tak jak leżę czuje, pewnie fika koziołki ....

A ciebie tez tak czasem zakuje w pipce?? Hhehee
Rzadko kiedy czuje wysoko...
Korzonki mnie bolą dość długo i do tego dziś mi ugniata ta nerkę.....

16udqqmz5v3uqon5.png

U mnie papuga bobo przyniosła :) Funia ja mam na 20.02 więc chwilę po Tobie :) też już mi się zrosty robią...też Cię szczypie jak już wpuszczasz lek?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

We wtorek idę na połówkowe i już proszę, żeby sie ustawił w odpowiedniej pozycji.. fakt kupuje wszystko w kolorach neutralnych ale chciałabym już mówić do dzidzi po imieniu [emoji259][emoji259]

16udqqmz5v3uqon5.png

Ja kopniaki takie mocne czuje od wczoraj a przesuwania to tak jak leżę czuje, pewnie fika koziołki ....

A ciebie tez tak czasem zakuje w pipce?? Hhehee
Rzadko kiedy czuje wysoko...
Korzonki mnie bolą dość długo i do tego dziś mi ugniata ta nerkę.....

16udqqmz5v3uqon5.png

no jakby mi tam gmerał haha :D

Aha
A myślałam ze już mam sie niepokoić bo czasem jak idę to tak mnie szarpnie w dziurce ze nie wiem o co kaman [emoji23][emoji23]

Dorcia jak ja miałam kiedyś te papużki to samica zawsze dziobem rozwalała jajka!!! A było dość sporo tych jajek...może gotowa nie była

Ps właśnie sie zaczął stary dobry film Sztos
Pośmieje sie [emoji38]

16udqqmz5v3uqon5.png

reklama
Do góry