reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka:o Gratuluję !!!! Już tylko Tęczowa i ja :D następna :)
Koniecznie do Nas właź na wątek jak się pozbierasz :) I foty obowiązkowo !!!

Tęczowa <3
piękny brzuś na wybuchu :) A co ta lekarka taka zmienna ?

Mania trzymam kciukasy!

Dżoł, kurde kiedy test ?

Funia ...super, że nie plamisz ...oby tak dalej :)
Dorcia, mówiłaś w robocie o ciąży ?

Tynka <3 <3 Ale ten mój zięć przystojny !!!!!

reklama
Majka:o Gratuluję !!!! Już tylko Tęczowa i ja :D następna :)
Koniecznie do Nas właź na wątek jak się pozbierasz :) I foty obowiązkowo !!!

Tęczowa <3
piękny brzuś na wybuchu :) A co ta lekarka taka zmienna ?

Mania trzymam kciukasy!

Dżoł, kurde kiedy test ?

Funia ...super, że nie plamisz ...oby tak dalej :)
Dorcia, mówiłaś w robocie o ciąży ?

no Nessi napięcie rośnie i kolejka się kurczy :D
a ta lekarka to chyba czeka na łapówkę :/ albo nie wiem co... ponoć twierdzi, że moja kondycja fizyczna przy sm jest wręcz cudowna a cc robi się jak pacjentki niedomagają :/ o tyle dobrze, że na skierowaniu napisała, że mam przeciwskazania do przeciągającego się porodu i mają mi pomóc w możliwe jak najszybszym porodzie

Tynka może i ja urodzę tak szybko i sprawa sama się rozwiąże ;), byle bym dojechała do szpitala bo mam 60 km do szpitala !

no Nessi napięcie rośnie i kolejka się kurczy :D
a ta lekarka to chyba czeka na łapówkę :/ albo nie wiem co... ponoć twierdzi, że moja kondycja fizyczna przy sm jest wręcz cudowna a cc robi się jak pacjentki niedomagają :/ o tyle dobrze, że na skierowaniu napisała, że mam przeciwskazania do przeciągającego się porodu i mają mi pomóc w możliwe jak najszybszym porodzie
No tak, jak nie bardzo wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o $$$$$$. Kochana polska służba zdrowia. Lekarka u której poprzednio prowadziłam pierwszą ciąże, 1 poronienie i stratę bliźnięcia to miała wyje***ane na mnie za przeproszeniem- po poronieniu mnie olała. A w trakcie porodu uznała, że mnie nawet nie zna heh :)

taa uwielbiam ich podejście...
niech będzie jak ma być, byle Mały urodził się cały i zdrowy, a ja jakoś dam radę ze wszystkim.
Wszystko jest zwykle jest pod znakiem zapytania, więc uznaliśmy z mężem, że nie ma co czekać i zarezewowaliśmy dla niego bilet do Polski na 28.06 do 15.07 to jedno mnie bardzo cieszy i jego wsparcie tu na miejscu da mi wiele siły

Carmen ja z mala 4x robilam i ani razu nie przyjęła mi sie po 30mim od wypicia paw - boje sie trochę teraz znow...

Nuria a na ike cykli masz clo 1?

Majka gratulacjeeeee [emoji171][emoji169][emoji172]

tęczowa no rozwiązanie tuz , tuz [emoji4][emoji4] no ja bym ich chyba pozabijala jakby mi mowili cc , cc a tu nagle sn , dobrze , ze mam w karcie juz wpisane , ze mam miec porod cc .

A po Nessi szybko ja [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 24t0d [emoji594]

Nuria masz 10 tabsow bo ja brałam jedna rano ( chyba przez posiłkiem) i druga brałam po jedzeniu wieczorem spać bo raz miałam parosekundowa karuzele, a tak to czułam sie Ok.

Bum 4 razy piłaś .. wow

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry