reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
1496917777-aaaaaa.jpeg
proszę :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
O ja pierdziele! Super [emoji108] gratulacje [emoji323] raz jeszcze!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No rodzinny widzisz mi nic nie przepisal , arelgologa mam przy dobrych wiatrach 12go jak mnie lekarz przyjmie ...
Byłam wczoraj sie pytać o jakies krople stwierdziła mi babka w aptce , ze jak to alergiczne to i tak mi nie pomoże , ale zaraz sie przejde jeszcze raz bo kuzwa nie wyrabiam serio juz po nocy sie nawet budze i tre te oczy ...
W domu mam dicortineff - czytalam ze on na swędzenie itp ale nie zaleca sie stosowac w ciazy [emoji19] nawet jakbym 3x dziennie po kropli dawała , juz mam dosc [emoji17]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 23t2d [emoji594]

Spróbuj kupić coś w herbapolu, ja poszłam i same krople nic nie dają ale w połączeniu z tabletkami ciutek lepiej,

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Quwa chociaż do poniedziałku by sie nim poratowac - boje sie ino , zeby żadnego wpływu na malego to nie mialo , ale jeszcze jak co roku sie tak nie meczylam [emoji52] wrr tak to jest jak nie urok to sraczka.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Mikołaj 2.10.2017 - 23t3d [emoji594]

Problem tkwi w tym, ze w ciąży odczuwa sie gorzej alergie bo nasze ciało jest "osłabione "
Łącze sie w bólu z TOBĄ [emoji12][emoji8]

16udqqmz5v3uqon5.png

Dorcia extra , to co lutowa mama? [emoji4][emoji4][emoji4]
Nordtest czy doz? One zajebiste te kreski pokazują [emoji4][emoji4]

Carmen kroplam sobie po 1 kropli tymi co mam w domu i nie swedza az tak , umie opanować sie trzec , wiec jest dobrze.
Czytalam na rożnych forach, ze lekarz przepisywał je kobietom w ciąży ....
Oby do poniedziałku , oby mnie ta lekarka przyjęła bo jak mi powiedzieli ma komplet pacjentów - 6! Bylabym 7 .

Luska alergia w ciąży jest tragiczna
Cierpi sie strasznie
Ja niestety jadę na lekach z zielarskiego co nie szkodzą w ogole dziecku .
Mój gin mi dał mocniejsze i powiedział ze są bezpieczne ale tak sie naczytałam na necie ze już ich nie chce
Najpierw było 6 miesiący, teraz brakuje już tylko 5 .wiec dam radę
W domu jak siedzę i sie nie drapie to pół biedy a jak tylko wyjdę na balkon czy z psem to tragedia .... spada to żółte goowno, wszędzie sie kurzy [emoji46]

16udqqmz5v3uqon5.png

Cierpi sie strasznie
Mój gin mi dał mocniejsze i powiedział ze są bezpieczne ale tak sie naczytałam na necie ze już ich nie chce
W domu jak siedzę i sie nie drapie to pół biedy a jak tylko wyjdę na balkon czy z psem to tragedia .... spada to żółte goowno, wszędzie sie kurzy [emoji46]

16udqqmz5v3uqon5.png

A mnie swedzi i w domu i na dworze - nawet okien nie otwieralam a i tak to samoo...
Z kichaniem tak samo i w domu i na dworze .
Juz nie wiem na co moge miec te uczulenie w tym okresie letnim bo we wzesniu tez mnie tzymie troche.

reklama
Cierpi sie strasznie

16udqqmz5v3uqon5.png

Ja jestem uczulona praktycznie na kazde drzewo do tego dochodzi trawa mam alergie krzyzowa najgorsza z mozliwych nie moge jesc brzoskwin nektarynek moreli selera orzechow i owocow pestkowych bo reaguja krzyzowo z drzewami wiec mam diete teraz jestem uziemiona bo trawa pyli[emoji22]

Do góry