reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
1496917777-aaaaaa.jpeg
proszę :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
O ja pierdziele! Super [emoji108] gratulacje [emoji323] raz jeszcze!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No rodzinny widzisz mi nic nie przepisal , arelgologa mam przy dobrych wiatrach 12go jak mnie lekarz przyjmie ...
Byłam wczoraj sie pytać o jakies krople stwierdziła mi babka w aptce , ze jak to alergiczne to i tak mi nie pomoże , ale zaraz sie przejde jeszcze raz bo kuzwa nie wyrabiam serio juz po nocy sie nawet budze i tre te oczy ...
W domu mam dicortineff - czytalam ze on na swędzenie itp ale nie zaleca sie stosowac w ciazy [emoji19] nawet jakbym 3x dziennie po kropli dawała , juz mam dosc [emoji17]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 23t2d [emoji594]

Spróbuj kupić coś w herbapolu, ja poszłam i same krople nic nie dają ale w połączeniu z tabletkami ciutek lepiej,

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Quwa chociaż do poniedziałku by sie nim poratowac - boje sie ino , zeby żadnego wpływu na malego to nie mialo , ale jeszcze jak co roku sie tak nie meczylam [emoji52] wrr tak to jest jak nie urok to sraczka.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Mikołaj 2.10.2017 - 23t3d [emoji594]

Problem tkwi w tym, ze w ciąży odczuwa sie gorzej alergie bo nasze ciało jest "osłabione "
Łącze sie w bólu z TOBĄ [emoji12][emoji8]

16udqqmz5v3uqon5.png

Dorcia extra , to co lutowa mama? [emoji4][emoji4][emoji4]
Nordtest czy doz? One zajebiste te kreski pokazują [emoji4][emoji4]

Carmen kroplam sobie po 1 kropli tymi co mam w domu i nie swedza az tak , umie opanować sie trzec , wiec jest dobrze.
Czytalam na rożnych forach, ze lekarz przepisywał je kobietom w ciąży ....
Oby do poniedziałku , oby mnie ta lekarka przyjęła bo jak mi powiedzieli ma komplet pacjentów - 6! Bylabym 7 .

Luska alergia w ciąży jest tragiczna
Cierpi sie strasznie
Ja niestety jadę na lekach z zielarskiego co nie szkodzą w ogole dziecku .
Mój gin mi dał mocniejsze i powiedział ze są bezpieczne ale tak sie naczytałam na necie ze już ich nie chce
Najpierw było 6 miesiący, teraz brakuje już tylko 5 .wiec dam radę
W domu jak siedzę i sie nie drapie to pół biedy a jak tylko wyjdę na balkon czy z psem to tragedia .... spada to żółte goowno, wszędzie sie kurzy [emoji46]

16udqqmz5v3uqon5.png

Cierpi sie strasznie
Mój gin mi dał mocniejsze i powiedział ze są bezpieczne ale tak sie naczytałam na necie ze już ich nie chce
W domu jak siedzę i sie nie drapie to pół biedy a jak tylko wyjdę na balkon czy z psem to tragedia .... spada to żółte goowno, wszędzie sie kurzy [emoji46]

16udqqmz5v3uqon5.png

A mnie swedzi i w domu i na dworze - nawet okien nie otwieralam a i tak to samoo...
Z kichaniem tak samo i w domu i na dworze .
Juz nie wiem na co moge miec te uczulenie w tym okresie letnim bo we wzesniu tez mnie tzymie troche.

reklama
Cierpi sie strasznie

16udqqmz5v3uqon5.png

Ja jestem uczulona praktycznie na kazde drzewo do tego dochodzi trawa mam alergie krzyzowa najgorsza z mozliwych nie moge jesc brzoskwin nektarynek moreli selera orzechow i owocow pestkowych bo reaguja krzyzowo z drzewami wiec mam diete teraz jestem uziemiona bo trawa pyli[emoji22]

Do góry