reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej Laski, co za świetna wiadomość :):):) AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Dorcia tak się cieszę i trzymam kciuki, zeby wszystko było na spokojnie :):)
Na 23 go mam endokrynologa, zobaczymy czy coś przepisze na zbicie TSH, oby. Ja też chce takie magiczne clo, tylko mój gin mi nie przepisze. :( Jakby któraś mogła skombinować to byłabym bardzo wdzięczna. :):):)

Wykupie ci i wyślę bo recepta jeszcze przez troszkę jest ważna

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Dorcia - tak takie przepisy jak im dasz zaświadczenie o ciąży to ani minuty dłużej nie możesz zostać :-) super wiadomości czekam na kolejny test ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja im to w poniedziałek powiem :) a jak mnie wkurza to od razu jebne L4 i po rozmowie :) jupiii będę wychodzić o czasie :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7] ale super [emoji2] a co do pracy to pierd*l ich. O ile sie nie mylę to nie możesz tez pracować tyle godzin na kasie. Ale moze ktoś wie lepiej. 4 godziny czy 6? Bo to chyba praca przy komputerze, nie?
Bum płucz nos woda morska, a do oczu chociaż krople nawilżające, zawsze to ulży trochę. Lekarz pewnie wypisze Ci jakieś tabsy w stylu Allertec albo zyrtec, plus cos do oczu.
Nessi a co u Berthy? Bo jakoś na drugim wątku nie mogę sie odnaleźć [emoji12]

Dorcia gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7] ale super [emoji2] a co do pracy to pierd*l ich. O ile sie nie mylę to nie możesz tez pracować tyle godzin na kasie. Ale moze ktoś wie lepiej. 4 godziny czy 6? Bo to chyba praca przy komputerze, nie?
Bum płucz nos woda morska, a do oczu chociaż krople nawilżające, zawsze to ulży trochę. Lekarz pewnie wypisze Ci jakieś tabsy w stylu Allertec albo zyrtec, plus cos do oczu.
Nessi a co u Berthy? Bo jakoś na drugim wątku nie mogę sie odnaleźć [emoji12]

Dorcia wake up ..

Będzie podchodzić do II inv, w innej klinice. Walczy dalej...

Dorcia wake up ..

Oby szczęśliwie [emoji4] ciagle o niej myśle, jakoś tak mi w głowie siedzi jak na forum wchodze [emoji6]
Dorcia dawaj oczy nacieszyć!!!! [emoji1][emoji1]

reklama
Witajcie

Nuria mnie też się dziś takie pierdoły śniły że szok

Dorcia czekam i trzymam nieustannie kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Do góry