reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A mnie swedzi i w domu i na dworze - nawet okien nie otwieralam a i tak to samoo...
Z kichaniem tak samo i w domu i na dworze .
Juz nie wiem na co moge miec te uczulenie w tym okresie letnim bo we wzesniu tez mnie tzymie troche.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 23t3d [emoji594]
Musisz zrobic testy to konieczne
Ness pylki wchodza nawet przez kratki wentylacyjne na ubraniu butach na ciele do tego dochodza grzyby alternaria cladosporium kurz mnie uczula nawet woda w kranie. Moja lekarka mowila ze raczej bede brac leki w ciazy tyle ze zmodyfikowane

reklama
A mnie swedzi i w domu i na dworze - nawet okien nie otwieralam a i tak to samoo...
Z kichaniem tak samo i w domu i na dworze .
Juz nie wiem na co moge miec te uczulenie w tym okresie letnim bo we wzesniu tez mnie tzymie troche.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]

Podejrzewam,ze jesteś uczulona na pyłki drzew, kwiatów...to cholerstwo wszędzie lata (niestety) musimy trzymać twardo sztamę [emoji6][emoji6]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Podejrzewam,ze jesteś uczulona na pyłki drzew, kwiatów...to cholerstwo wszędzie lata (niestety) musimy trzymać twardo sztamę [emoji6][emoji6]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Dziwne , ze po porodzie z Leną mi sie te uczulenie dopiero wzięło ...

Przyszły mi wczoraj koszule do szpitala [emoji4][emoji4]

Carmen kiedy ty masz teraz usg?

Witajcie, ja dziś wolne, więc sprzątanie, pranie itp. Przyszło mi kolejne opakowanie inofemu, więc działamy dalej. :)
Dorcia pięknie ciemnieje :)
Biedne Wy z tą alergią na prawde, musicie się tak męczyć zamiast korzystać z pogody i lata.

Wonde dla mnie to codziennosc nauczylam sie z tym zyc astma zlagodniala biore leki wiec daje rade gorzej jak bede musiala je odstawic jeden napewno drugi zadecydujemy jak juz bede w tej ciazy do tego daleka droga chyba ze iui sie powiedzie

Wonde dla mnie to codziennosc nauczylam sie z tym zyc astma zlagodniala biore leki wiec daje rade gorzej jak bede musiala je odstawic jeden napewno drugi zadecydujemy jak juz bede w tej ciazy do tego daleka droga chyba ze iui sie powiedzie
Na pewno się powiedzie, ty masz to na codzień, a dziewczynom się teraz wzmocniło przez ciąże to nie przyzwyczajone są.

reklama
Do góry