reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A mnie swedzi i w domu i na dworze - nawet okien nie otwieralam a i tak to samoo...
Z kichaniem tak samo i w domu i na dworze .
Juz nie wiem na co moge miec te uczulenie w tym okresie letnim bo we wzesniu tez mnie tzymie troche.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 23t3d [emoji594]
Musisz zrobic testy to konieczne
Ness pylki wchodza nawet przez kratki wentylacyjne na ubraniu butach na ciele do tego dochodza grzyby alternaria cladosporium kurz mnie uczula nawet woda w kranie. Moja lekarka mowila ze raczej bede brac leki w ciazy tyle ze zmodyfikowane

reklama
A mnie swedzi i w domu i na dworze - nawet okien nie otwieralam a i tak to samoo...
Z kichaniem tak samo i w domu i na dworze .
Juz nie wiem na co moge miec te uczulenie w tym okresie letnim bo we wzesniu tez mnie tzymie troche.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]

Podejrzewam,ze jesteś uczulona na pyłki drzew, kwiatów...to cholerstwo wszędzie lata (niestety) musimy trzymać twardo sztamę [emoji6][emoji6]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Podejrzewam,ze jesteś uczulona na pyłki drzew, kwiatów...to cholerstwo wszędzie lata (niestety) musimy trzymać twardo sztamę [emoji6][emoji6]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Dziwne , ze po porodzie z Leną mi sie te uczulenie dopiero wzięło ...

Przyszły mi wczoraj koszule do szpitala [emoji4][emoji4]

Carmen kiedy ty masz teraz usg?

Witajcie, ja dziś wolne, więc sprzątanie, pranie itp. Przyszło mi kolejne opakowanie inofemu, więc działamy dalej. :)
Dorcia pięknie ciemnieje :)
Biedne Wy z tą alergią na prawde, musicie się tak męczyć zamiast korzystać z pogody i lata.

Wonde dla mnie to codziennosc nauczylam sie z tym zyc astma zlagodniala biore leki wiec daje rade gorzej jak bede musiala je odstawic jeden napewno drugi zadecydujemy jak juz bede w tej ciazy do tego daleka droga chyba ze iui sie powiedzie

Wonde dla mnie to codziennosc nauczylam sie z tym zyc astma zlagodniala biore leki wiec daje rade gorzej jak bede musiala je odstawic jeden napewno drugi zadecydujemy jak juz bede w tej ciazy do tego daleka droga chyba ze iui sie powiedzie
Na pewno się powiedzie, ty masz to na codzień, a dziewczynom się teraz wzmocniło przez ciąże to nie przyzwyczajone są.

reklama
Do góry