reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Niestety czuje sie jak wieloryb [emoji55] jak laska czułam sie jakieś 6kg temu [emoji16]
Nessi wszystko kupiłam w stradivariusie (jakoś tak sie pisze [emoji12])

Wiesz co w książeczkę mam wpisany 09.06. z pierwszego usg a tygodnie są liczone według ostatniej @ i termin wychodzi na 03.06 więc po 40tc nie wiem na co będą patrzeć. Mam nadzieję że do tego czasu po prostu urodze i ominie mnie to całe czaleństwo. A póki co bez ciśnienia [emoji4]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Oooj to już niedługo [emoji7]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

@agnesis bardzo elegancki zestaw[emoji5]no i wykorzystasz potem [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wlasnie o to mi tez chodziło, żeby to pózniej założyć. A sukienki nie chciałam, bo najbardziej w nogach przytyłam [emoji23] poza tym to ja mogłabym w ogóle nie isc, ale co zrobic [emoji6]

Rene ty koncepcji nie zimeniaj, bo laska jesteś jak sie patrzy. Ja to wieloryb ogromny wiec we wszystkim wyglądam jak grubas [emoji12]
1494874649-aaaaaa.jpeg

1494874678-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety czuje sie jak wieloryb [emoji55] jak laska czułam sie jakieś 6kg temu [emoji16]
Nessi wszystko kupiłam w stradivariusie (jakoś tak sie pisze [emoji12])

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis tys to chyba mnie nie widziała ja to wieloryb jak sie patzy [emoji16] piękny zestaw [emoji7][emoji6]

Zrobiłam sobie kalendarzyk w zeszycie i teraz tak myślę , ze ciekawe kiedy młody się wykluje [emoji38] kiedy w ogole cc mi zrobią [emoji33] ponoć do terminu nie trzymaja...
A ja mam urodziny 5.
Lenie robie dla mojej rodzinki 9go. a dla rodziny od P - 24go [emoji4] chyba chciałabym w 38tyg urodzić [emoji171]
1494878208-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t6d [emoji272]

reklama
Przy tych spodniach jest cienki czarny pasek i nie wiem czy buty założyć czarne czy bezowe [emoji848] myślicie ze bezowe by pasowały? Muszę jechać w końcu po nie i zobaczyć

Do góry