reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jo
Byś siknela a nie draznisz
Dziś we Włoszech słońce daje popalić, w cieniu ma być 28 stopni , nie chce myśleć w słońcu [emoji37][emoji31]
Chora jestem na sama myśl

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Jo
Byś siknela a nie draznisz
Dziś we Włoszech słońce daje popalić, w cieniu ma być 28 stopni , nie chce myśleć w słońcu [emoji37][emoji31]
Chora jestem na sama myśl

oar843r80zp6bzlz.png

Ja o słońcu też myśleć nie chcę ... nie mam nawet żadnych spodenek :/ pasujących ...
Nuria ...kup że ten test :)

Ja byłam na zakupach i wydałam prawie 100 euro na ciążowe ciuszki , tyle ze 2 tyg temu nie było jeszcze spodenek dla ciężarnych , chyba będę musiała wrócić do kiabi i zaopatrzyć sie w letnie spodenki i sukienki [emoji5][emoji5]
To słońce tak mnie wku*rwia , w głowie kręci mi sie non stop. A jak nie zawroty głowy to krwotoki z nosa.. ciekawe jak ja dziś o 17 pójdę do lekarza [emoji30][emoji30]

oar843r80zp6bzlz.png

Ja byłam na zakupach i wydałam prawie 100 euro na ciążowe ciuszki , tyle ze 2 tyg temu nie było jeszcze spodenek dla ciężarnych , chyba będę musiała wrócić do kiabi i zaopatrzyć sie w letnie spodenki i sukienki [emoji5][emoji5]
To słońce tak mnie wku*rwia , w głowie kręci mi sie non stop. A jak nie zawroty głowy to krwotoki z nosa.. ciekawe jak ja dziś o 17 pójdę do lekarza [emoji30][emoji30]

oar843r80zp6bzlz.png

Trzymam kciuki za wizytę i by upał tak nie doskwierał:) Ja idę teraz Michalskiego do szkoły zaprowadzić w grubych wycieruchach :D Trzymaj kciuki bym dopłynęła ;D:D

Trzymam kciuki za wizytę i by upał tak nie doskwierał:) Ja idę teraz Michalskiego do szkoły zaprowadzić w grubych wycieruchach :D Trzymaj kciuki bym dopłynęła ;D:D

Ja pitole w takie ciepło będziesz szła. Trzymam trzymam Nessina

oar843r80zp6bzlz.png

Test nie ma sensu do wieczora sie rozkręci[emoji23]
U mnie jest cieplo ale widze ze nie az tak jak u Was[emoji1]
Jejciu ale bym zjadla cos slonego jakies chipsy[emoji7][emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się. Słaba dziś jestem. Przez te gonadotropiny ciągle mi się kręci w głowie ;-) a najśmieszniejsze jest to że mój mąż też na rewolucje :p aż się go pytałam czy sobie czegoś nie wstrzyknął :-D albo ma urojone objawy.

Dzisiaj podziałane. Śluzu dużo. Pewnie owulacja dzisiaj. 14 dni odliczania czas start! [emoji786] [emoji352] [emoji355] [emoji354] [emoji414]

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

reklama
Ja pitole w takie ciepło będziesz szła. Trzymam trzymam Nessina

oar843r80zp6bzlz.png

Doszłam a wracając dopłynęłam :D
Gdyby nie wiaterek to byłoby ze 30 stopni ...(nie lubię bee),
A ja siedzę na tarasie z mała i zajadam obiadek
Może i dla kogoś nic specjalnego,ale ja KOChAM [emoji7][emoji7] jajko oczywiście spieczone żeby nie było [emoji16]
a994faa3b64d367855b9549bfd02cfa6.jpg

oar843r80zp6bzlz.png

Ojej ale bym zjadła ziemniaki pokraszone skwarkami z jajkiem i świeżym koperkiem z mleczkiem zimnym :o

U mnie kopytka, kotlet i 2 x surówek kupiłam wracając ...dzisiaj nic nie robię ...po maratonie do szkoły cały dół mnie rwie :baffled: Coraz częściej też brzuch mi się stawia na dosyć długi czas ...nie pomaga no spa ani magnez

Do góry