reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jo
Byś siknela a nie draznisz
Dziś we Włoszech słońce daje popalić, w cieniu ma być 28 stopni , nie chce myśleć w słońcu [emoji37][emoji31]
Chora jestem na sama myśl

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Jo
Byś siknela a nie draznisz
Dziś we Włoszech słońce daje popalić, w cieniu ma być 28 stopni , nie chce myśleć w słońcu [emoji37][emoji31]
Chora jestem na sama myśl

oar843r80zp6bzlz.png

Ja o słońcu też myśleć nie chcę ... nie mam nawet żadnych spodenek :/ pasujących ...
Nuria ...kup że ten test :)

Ja byłam na zakupach i wydałam prawie 100 euro na ciążowe ciuszki , tyle ze 2 tyg temu nie było jeszcze spodenek dla ciężarnych , chyba będę musiała wrócić do kiabi i zaopatrzyć sie w letnie spodenki i sukienki [emoji5][emoji5]
To słońce tak mnie wku*rwia , w głowie kręci mi sie non stop. A jak nie zawroty głowy to krwotoki z nosa.. ciekawe jak ja dziś o 17 pójdę do lekarza [emoji30][emoji30]

oar843r80zp6bzlz.png

Ja byłam na zakupach i wydałam prawie 100 euro na ciążowe ciuszki , tyle ze 2 tyg temu nie było jeszcze spodenek dla ciężarnych , chyba będę musiała wrócić do kiabi i zaopatrzyć sie w letnie spodenki i sukienki [emoji5][emoji5]
To słońce tak mnie wku*rwia , w głowie kręci mi sie non stop. A jak nie zawroty głowy to krwotoki z nosa.. ciekawe jak ja dziś o 17 pójdę do lekarza [emoji30][emoji30]

oar843r80zp6bzlz.png

Trzymam kciuki za wizytę i by upał tak nie doskwierał:) Ja idę teraz Michalskiego do szkoły zaprowadzić w grubych wycieruchach :D Trzymaj kciuki bym dopłynęła ;D:D

Trzymam kciuki za wizytę i by upał tak nie doskwierał:) Ja idę teraz Michalskiego do szkoły zaprowadzić w grubych wycieruchach :D Trzymaj kciuki bym dopłynęła ;D:D

Ja pitole w takie ciepło będziesz szła. Trzymam trzymam Nessina

oar843r80zp6bzlz.png

Test nie ma sensu do wieczora sie rozkręci[emoji23]
U mnie jest cieplo ale widze ze nie az tak jak u Was[emoji1]
Jejciu ale bym zjadla cos slonego jakies chipsy[emoji7][emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się. Słaba dziś jestem. Przez te gonadotropiny ciągle mi się kręci w głowie ;-) a najśmieszniejsze jest to że mój mąż też na rewolucje :p aż się go pytałam czy sobie czegoś nie wstrzyknął :-D albo ma urojone objawy.

Dzisiaj podziałane. Śluzu dużo. Pewnie owulacja dzisiaj. 14 dni odliczania czas start! [emoji786] [emoji352] [emoji355] [emoji354] [emoji414]

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

reklama
Ja pitole w takie ciepło będziesz szła. Trzymam trzymam Nessina

oar843r80zp6bzlz.png

Doszłam a wracając dopłynęłam :D
Gdyby nie wiaterek to byłoby ze 30 stopni ...(nie lubię bee),
A ja siedzę na tarasie z mała i zajadam obiadek
Może i dla kogoś nic specjalnego,ale ja KOChAM [emoji7][emoji7] jajko oczywiście spieczone żeby nie było [emoji16]
a994faa3b64d367855b9549bfd02cfa6.jpg

oar843r80zp6bzlz.png

Ojej ale bym zjadła ziemniaki pokraszone skwarkami z jajkiem i świeżym koperkiem z mleczkiem zimnym :o

U mnie kopytka, kotlet i 2 x surówek kupiłam wracając ...dzisiaj nic nie robię ...po maratonie do szkoły cały dół mnie rwie :baffled: Coraz częściej też brzuch mi się stawia na dosyć długi czas ...nie pomaga no spa ani magnez

Do góry