reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Niestety czuje sie jak wieloryb [emoji55] jak laska czułam sie jakieś 6kg temu [emoji16]
Nessi wszystko kupiłam w stradivariusie (jakoś tak sie pisze [emoji12])

Wiesz co w książeczkę mam wpisany 09.06. z pierwszego usg a tygodnie są liczone według ostatniej @ i termin wychodzi na 03.06 więc po 40tc nie wiem na co będą patrzeć. Mam nadzieję że do tego czasu po prostu urodze i ominie mnie to całe czaleństwo. A póki co bez ciśnienia [emoji4]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Oooj to już niedługo [emoji7]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

@agnesis bardzo elegancki zestaw[emoji5]no i wykorzystasz potem [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wlasnie o to mi tez chodziło, żeby to pózniej założyć. A sukienki nie chciałam, bo najbardziej w nogach przytyłam [emoji23] poza tym to ja mogłabym w ogóle nie isc, ale co zrobic [emoji6]

Rene ty koncepcji nie zimeniaj, bo laska jesteś jak sie patrzy. Ja to wieloryb ogromny wiec we wszystkim wyglądam jak grubas [emoji12]
1494874649-aaaaaa.jpeg

1494874678-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety czuje sie jak wieloryb [emoji55] jak laska czułam sie jakieś 6kg temu [emoji16]
Nessi wszystko kupiłam w stradivariusie (jakoś tak sie pisze [emoji12])

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis tys to chyba mnie nie widziała ja to wieloryb jak sie patzy [emoji16] piękny zestaw [emoji7][emoji6]

Zrobiłam sobie kalendarzyk w zeszycie i teraz tak myślę , ze ciekawe kiedy młody się wykluje [emoji38] kiedy w ogole cc mi zrobią [emoji33] ponoć do terminu nie trzymaja...
A ja mam urodziny 5.
Lenie robie dla mojej rodzinki 9go. a dla rodziny od P - 24go [emoji4] chyba chciałabym w 38tyg urodzić [emoji171]
1494878208-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t6d [emoji272]

reklama
Przy tych spodniach jest cienki czarny pasek i nie wiem czy buty założyć czarne czy bezowe [emoji848] myślicie ze bezowe by pasowały? Muszę jechać w końcu po nie i zobaczyć

Do góry