Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez juz szaleja mlodosc[emoji5]U Was tez juz dziewuchy latają z tylkami na wierzchu? Fakt ze się troche ocieplilo ale bez przesady[emoji23]
No i standard rajstopy plus sandaly[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Clo dziala mam nadzieje ze owulka bedzie w 14dc bo w 12dc pojde na usgLuska jak boli znaczy ze dobrze[emoji3]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co w książeczkę mam wpisany 09.06. z pierwszego usg a tygodnie są liczone według ostatniej @ i termin wychodzi na 03.06 więc po 40tc nie wiem na co będą patrzeć. Mam nadzieję że do tego czasu po prostu urodze i ominie mnie to całe czaleństwo. A póki co bez ciśnienia [emoji4]Majka a ty kiedy masz sie wykluć kochana ??
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Teraz jesteś tykajaca bomba [emoji378][emoji378]Wiesz co w książeczkę mam wpisany 09.06. z pierwszego usg a tygodnie są liczone według ostatniej @ i termin wychodzi na 03.06 więc po 40tc nie wiem na co będą patrzeć. Mam nadzieję że do tego czasu po prostu urodze i ominie mnie to całe czaleństwo. A póki co bez ciśnienia [emoji4]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
I tak też się czuję [emoji23] mała chyba już jest spora bo strasznie się rozpycha. W nocy obudziłam się cała mokra ona się rozpychała a mi się śniło że łapałam swój brzuch razem z nią.Teraz jesteś tykajaca bomba [emoji378][emoji378]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t6d [emoji272]