reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No niestety. Ale jak sie systematycznie nie sprząta to taki efekt. A ja zawsze po jedzeniu mycie i odkurzanie. Wystarczył moment że nic nie zrobiłam

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Uważam ze bardzo dobrze to Wam wyjdzie. Doceni przede wszystkim Twoja prace. Bo to pełen etat, a w sumie ponad, ponieważ on wychodzi z pracy i ja ma za zamkniętymi drzwiami a Ty ciągle jesteś w gotowości

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
To i tak po najmniejszej linii oporu bo na obiad kasza gryczana z sosem gownianym. A surówkę mam gotową. Mało tego jak wróci i zacznie sprzątać to mu powiem że ma być tak cicho jak mi wczoraj zwrócił uwagę kiedy jedynie jadłam obiad!
U Wiktorii w pokoju kolchoz . Przyszła babcia po nią i ją zabrała wiec jak mi powie że w tym czasie mogłam sprzątać to godz wysmieje bo robię tak codziennie. Tylko on idiota będąc w pracy tego nie widzi. Do tego dwójka dzieci. Bo ja uważam że jego praca nie różni się od mojej jak on twierdzi . Mało tego on może spać w nocy a ja pobudka co 2.5 h

Dodam tylko że zawsze po pracy siadal w fotelu przed tv i z telefonem. I siedział Tak do wieczora. A mi ma tupet mówić że z telefonem siedzę. Zobaczymy na ile bystry będzie ogarnąć to i jeszcze znaleźć czas na telefon nie pomijając obowiązkow domowych!!!
Wczoraj z tego wszystkiego łeb mnie rozbolał więc wzięłam paracetamol. On by już umierał A ja miałam hardcore w nocy z małą bo nie chciała raz usnąć

1494249378-aaaaaa.jpeg

Bardzo dobrze to wygląda, dzień jak codzień, niech chłop sie bierze do roboty. :)

Rene nie ma zle , u mnie tak dziennie jest [emoji38] [emoji6]

@siwa ciemnieje w expresowym tempie [emoji169]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Myślę że facet musiałby zostać sam w domu na mc z dziećmi żeby wiedział ze to nie jest takie fajne. Mało tego swój wolny czas poświęcamy kosztem obowiązkow bo oni chociaż mają przerwę w pracy A my niejednokrotnie pijemy kawę zimną. Mało tego jeszcze- na wiecznie mamy mieć siłę żeby dupy nadstawić

Rene u mnie czsami gorzej przy dwojce osob[emoji23]
Takze spokojnie mozesz dorzucic jeszcze pare szklanek[emoji5]
Powiem Ci ze i tak nie masz az takiego balaganu jaki widywalam u koleżanek majacych dzieci.

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app

Rene u mnie czsami gorzej przy dwojce osob[emoji23]
Takze spokojnie mozesz dorzucic jeszcze pare szklanek[emoji5]
Powiem Ci ze i tak nie masz az takiego balaganu jaki widywalam u koleżanek majacych dzieci.

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Nuria ja jestem pedantką bo widzę okruch i wyciągam odkurzacz A jak już go wyciągne to przelece wszystkie pokoje [emoji23][emoji23]. Dla mnie to już hardcore i on o tym będzie wiedział .

reklama
Do góry