reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi moze idz na kolejna wizyte? Gdzies indziej? Moze znajdz jakiegos lekarza na nfz?
Ja bym nie wytrzymala i bym poszla szczególnie ze nic bym nie wiedziala po takiej wizycie[emoji58]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cos więcej o tym łożysku mowil? Bo jest chyba wiele tych przodujących...

Ja mam niby łożysko ściana przednia - wysoko

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]
Xbum łożysko na ścianie przedniej A przodujace to dwie kolosalne różnice. Na przedniej ścianie jest jak najbardziej ok z tymże później można odczuwać ruchy. Ja teraz z Amelka miałam ten typ lozyska

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum a jak Ty sie czujesz?

No boli mniej, ale ja od wczoraj na paracetamolu jade i nospie, wiec dlatego zapewne jest lżej [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]

Chętnie bym poszła do innego, ale nie mam do kogo ..W tym mieście nie ma nawet komunikacji miejskiej a co dopiero jakiegoś dobrego lekarza.... to już mój 3 lekarz. Jak zmienię znowu to znowu się ZUS przypieprzy do mnie ...
Co do łożyska to miałam na przedniej ścianie, ale mi ''zeszło''? chyba tak to określił :/
Mam jeszcze to skierowanie, do przychodni gdzie Rene była, może tam pojadę :/

Chętnie bym poszła do innego, ale nie mam do kogo ..W tym mieście nie ma nawet komunikacji miejskiej a co dopiero jakiegoś dobrego lekarza.... to już mój 3 lekarz. Jak zmienię znowu to znowu się ZUS przypieprzy do mnie ...
Co do łożyska to miałam na przedniej ścianie, ale mi ''zeszło''? chyba tak to określił :/
Mam jeszcze to skierowanie, do przychodni gdzie Rene była, może tam pojadę :/
Jedź !! To jest naprawdę pokićkana patologia łożyska. Ze spokojem ducha mogę Ci jeszcze prywatnie polecić dr kucińską. Przyjmuje na dzikiej w wawie. Ona jest specem od tych spraw

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie wiem dziewvzyny czemu wszystko jest takie trudne[emoji58]
Najpierw trzeba wylac hektolitry lez aby w ta ciaze zajsc, a jak juz sie zajdzie to nie mozna sie nia cieszyc bo zaraz pojawia sie strach czy ciaza sie utrzyma, czy z dzieckiem bedzie wszystko dobrze.
Caly czas zycie w strachu.

Nessi ja w drugiej ciąży miałam wrośnięte łożysko ale udało uratować się macice a teraz miałam na przedniej ścianie ale za nisko i samo wraz ze wzrostem się podniosło. Może nie będzie tak źle ale na twoim miejscu pewnie pojechalabym nawet do innego miasta prywatnie skonsultować.

Nuria zbierają! Dostałam smsa i chyba jutro pojadę, dziś miałam za dużo sprzątania. A propo to ja kiedyś zrobiłam tak swojemu. Kilka dni wracałam z pracy i kladlam się tak jak on, tylko lekcje i tam przy dzieciach obrobiłam, jedzenie im dałam a sterta rosła. Czwartego dnia przyjechała teściowa na kawę. A potem mój mąż do mnie "widzisz? Trzeba było posprzątać " no ale ja to nigdy nie umiałam go zmusić do pomocy.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Też myśle, że lepiej jechać na konsultacje dodatkową.
Rene - tak trzymaj :)

Do góry