reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Najlepsze jest ze wczoraj jajecznicę na kolację kazałam mu zrobić i on tym się umęczył, że starsza jedynie kręcila się koło niego. Trzeba chyba naprawdę zostawić na cały dzień bez niczyjej pomocy to pokory nabiorą. Bo zero szacunku nawet dla mojej pracy. Wstałam rano A w salonie burdel. Normalnie płakać mi się chciało :(
Zresztą teraz też jestem rozwalona na milion kawałków. Nie daje rady momentami Kiedy tak się odwdzięcza. On myśli że to wszystko takie proste , mało tego jeszcze te teksty ze ja mogę wrócić do pracy on zajmie się domem. Nóż w kieszeni się otwiera. Chętnie bym tak zrobiła żeby po tyg nauczkę mial , moment by mu się oddechcialo

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wonder, Praga jest droga jak mówią ?:) Idzie się po englishu dogadać ?
Jak nastawienie Czechów do Polaków ?
Nie powiedziała bym, że droga. Bilet dobowy na metro 17 zł, a dojedzie się wszędzie praktycznie. Zwierdzanie, np. Zamek królewski 34 zł i to najwyższa cena w przeliczeniu na polskie jaką płaciliśmy za zwiedzanie, tak to tańsze wejsciówki są. Ceny restauracji wiadomo, że w centrum drogo ale kilka stracji metra dalej ceny zbliżone do naszych polskich. np. za obiad dla dwóch osób + piwo + kawa w restauracji zapłaciliśmy 54 zł. Po angielsku bez problemu i po polsku sądzę, że można się dogadać. Czeski bardzo fajny język, dużo można zrozumieć. Nastawienie pozytywne, wszyscy uśmiechnięci, mili. Polecam każdemu :)

Mam wizytę za tydzień w poniedziałek.
Mieszkam w Niemczech i tu mają takie podejście że jak ciąża ma się utrzymać to się utrzyma. Więc nie mam co liczyć na jakieś wspomagacze. Dzięki Bogu mam dupka od Bum. [emoji10]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymamy kciuki [emoji110][emoji110]

Najlepsze jest ze wczoraj jajecznicę na kolację kazałam mu zrobić i on tym się umęczył, że starsza jedynie kręcila się koło niego. Trzeba chyba naprawdę zostawić na cały dzień bez niczyjej pomocy to pokory nabiorą. Bo zero szacunku nawet dla mojej pracy. Wstałam rano A w salonie burdel. Normalnie płakać mi się chciało :(
Zresztą teraz też jestem rozwalona na milion kawałków. Nie daje rady momentami Kiedy tak się odwdzięcza. On myśli że to wszystko takie proste , mało tego jeszcze te teksty ze ja mogę wrócić do pracy on zajmie się domem. Nóż w kieszeni się otwiera. Chętnie bym tak zrobiła żeby po tyg nauczkę mial , moment by mu się oddechcialo

Nie duś tego w sobie Skarbie tylko mu wygarnić, niech się ocknie chłop i zobaczy czy tak łatwo i prosto wszystko ogarnąć.

siwa oj tez po cichu gratuluje , oby to było to ! [emoji171]

Pobrali mi krew , czekam na usg ... Na razie każą mi czekać nic mówią...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Będzie dobrze. Trzymam kciuki za Was [emoji7]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kciuki !! Oby się szybko wyjaśniło ..

Siwa nie miałyśmy okazji się przywitać. Trzymam kciuki oczywiście [emoji7]

Nessi [emoji7]piłeczka piękna !

Rene tez bym wyszła po prostu ale wiadomo ze my radzić możemy, a to Ty z nim żyjesz i wiesz jak tu dobrze mu przyfasolic [emoji48][emoji6]

Mój mi za wszystko dziękuje. Zawsze taki był, choć czasem zdarzały się awantury ze jestem jego kucharka, praczka i sprzątaczka... a ostatnio mam trochę zły czas i chyba wie ze to mi może trochę pomoże takie docenienie. Bo jakby nie było gary myć trzeba a on tego nie robi mimo że obiecał ze będzie to robił po pracy codziennie [emoji23]

Bum czekamy na wieści !

Proszę się czestowac. Nie często piekę aż mój się zdziwił [emoji23][emoji23]
3ffdbacb78846e608552d572647b238a.jpg

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Wyszlam ze szpitala , z małym ok zostal dalej małym , waży 236g.
Ogólnie z nim ok.
Te bóle to przesunięcie sie żebra mam brać nospe 3x1 a na bol paracetamol.

Do góry