reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Wyszlam ze szpitala , z małym ok zostal dalej małym , waży 236g.
Ogólnie z nim ok.
Te bóle to przesunięcie sie żebra mam brać nospe 3x1 a na bol paracetamol.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]
Ufff całe szczęście, że to nic groźnego :)

Wonde niby nic groznego, ale przy oddychaniu boli [emoji6]

Nessi haha no żebro kuzwa mi się przesunęło po pawiej stronie, tez w szoku byłam [emoji23] miejscowke robi bo rośnie jak na drożdżach , taka fajna młoda lekarka byla usg mi 20min robiła całego dzidziola posprawdzala , spokojniejsza jestem bo sie naczytalam głupot ...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

A ja rosnę :) Jutro 23/ 24 tc zaczynam :) Czy jak to się tam liczy ...to już 6 miesiąc ? Kiedy to zleciało ...
Zobacz załącznik 805413 Zobacz załącznik 805414

Pięknie wyglądasz
Siwa po cichu gratuluje i aplikuj sobie lutke lub co tam masz. Musi być dobrze

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Najlepsze jest ze wczoraj jajecznicę na kolację kazałam mu zrobić i on tym się umęczył, że starsza jedynie kręcila się koło niego. Trzeba chyba naprawdę zostawić na cały dzień bez niczyjej pomocy to pokory nabiorą. Bo zero szacunku nawet dla mojej pracy. Wstałam rano A w salonie burdel. Normalnie płakać mi się chciało :(
Zresztą teraz też jestem rozwalona na milion kawałków. Nie daje rady momentami Kiedy tak się odwdzięcza. On myśli że to wszystko takie proste , mało tego jeszcze te teksty ze ja mogę wrócić do pracy on zajmie się domem. Nóż w kieszeni się otwiera. Chętnie bym tak zrobiła żeby po tyg nauczkę mial , moment by mu się oddechcialo

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooj jak ja cię rozumiem
Słuchaj jak masz możliwość jedz może do rodziców i niech sie goni . Ja nawet boje sie myślec co u mnie będzie , oczywiście mam nadzieje ze dobrze ale facetom często odwala na garek.
Ja mojemu przed wylotem już zapowiedziałam,ze niedzielnego spania nie będzie jąk sie drugie dziecko urodzi. Rozumiem ze zapie***ala cały tydzień ale bycie mama tez jest męczące !!!!! I nawet bardziej,niż im sie to wydaje. Ściskam mocno, wypłacz sie oczywiście nie przy nim,żeby nie miał za dużej satysfakcji [emoji57]

oar843r80zp6bzlz.png

reklama
Wyszlam ze szpitala , z małym ok zostal dalej małym , waży 236g.
Ogólnie z nim ok.
Te bóle to przesunięcie sie żebra mam brać nospe 3x1 a na bol paracetamol.

Uuf mówiłam,ze sie poprzesuwało w środku zeby było miejsce dla fasolki . Teraz bądź spokojna i odpoczywaj

oar843r80zp6bzlz.png

Do góry