reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Mniam. Ja mam dziś lenia i nie robię nic. Nawet obiadu :-)
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Rene1985
Rene1985
Prawidłowo!![emoji106][emoji106]. Ja pieprze też nic nie robię. Do tej pory tatuś siedział pierdzial w stołek to teraz niech lata z córeczką. Wkurwil mnie .Mniam. Ja mam dziś lenia i nie robię nic. Nawet obiadu :-)
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pojade zaraz na IP, czytalam tak neta i boje sie , ze to jakis ucisk na wątrobę lub czyżby nawet zatrucie ciążowe - jakby bylo ok to chyba bym czegoś takiego nie czuła ... Najwyżej wezmą mnie za wariatke .
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
NeSSi
Moderatorka
Trzymam kciuki by to nie było nic poważnego.Pojade zaraz na IP, czytalam tak neta i boje sie , ze to jakis ucisk na wątrobę lub czyżby nawet zatrucie ciążowe - jakby bylo ok to chyba bym czegoś takiego nie czuła ... Najwyżej wezmą mnie za wariatke .
Rene -ubierz mu dzieci jak nie pada i niech zasuwa na dwór ...
Rene1985
Ja to nie kumam. Przykład z wczoraj gdzie byłam sama z dwójką dzieci , do tego sprzątanie domu bo sobota i obiad i kur..Muszę dac sobie radę. Na koniec dnia nie miałam siły nogami ruszyć. Dziś od 5 na nogach A Pan śpi do 9!!! Myślę ok pracował cały tydzień.Trzymam kciuki by to nie było nic poważnego.
Rene -ubierz mu dzieci jak nie pada i niech zasuwa na dwór ...
Ale kiedy przed chwilą dałam mu małą żeby ponosil i zaczęła płakać bo oczywiście tatuś kur..zgubił smoczek i walnął tekst ze "pomogła byś szukać A nie siedzisz w telefonie" no to mi ręce opadły. 5 min nie mogę usiąść i zajrzeć w tel. Czy to że mną jest coś nie tak ?
Siedzę i rycze bo prostaka jakbym mogła to bym zabiła!!
agnesis
Bum jedz. Lepiej być wariatka [emoji6]
Rene zostaw go z dwójka i wyjdź gdzies. Niech sobie radzi. Ja zawsze tak robiłam w takich sytuacjach. Jebłam drzwiami, wyszłam i wróciłam po minimum 5h. A raz wyszłam i wróciłam o 7 rano. Im wolno, a my to co? Niewolinicy we własnym domu?
Nessi ty tu takie pyszności, a ja muszę schudnąć [emoji23] dzis jak biegałam to mowię sobie "dasz radę, jeszcze jeden kilometr, dasz radę, dasz radę..." a po którymś kilometrze prawie sie porzygalam, oczy zaszły mi łzami, wszystko z żołądka sie cofnęło i już musiałam isc [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Rene zostaw go z dwójka i wyjdź gdzies. Niech sobie radzi. Ja zawsze tak robiłam w takich sytuacjach. Jebłam drzwiami, wyszłam i wróciłam po minimum 5h. A raz wyszłam i wróciłam o 7 rano. Im wolno, a my to co? Niewolinicy we własnym domu?
Nessi ty tu takie pyszności, a ja muszę schudnąć [emoji23] dzis jak biegałam to mowię sobie "dasz radę, jeszcze jeden kilometr, dasz radę, dasz radę..." a po którymś kilometrze prawie sie porzygalam, oczy zaszły mi łzami, wszystko z żołądka sie cofnęło i już musiałam isc [emoji23]
Rene1985
Chętnie bym to zrobiła ... człowiek od 1,5mca zapierd... I takie podziękowania! Chciała jechać na zakupy, starszą dac na kulki do zabaw bo w centrum handlowym są A on że nie,on pieniądzy nie ma. Kurfa on nie wie co to chyba siedzieć tyle z dwójką dzieci non stop w domu!!!Bum jedz. Lepiej być wariatka [emoji6]
Mam nerwa ze hej. Nawet nie jestem w stanie tego opisać
reklama
NeSSi
Moderatorka
Rene - często tak jest, że facet przy dzieciach to się męczy na sam ich widok ...u mnie było tak samo, ale Michał dawał Nam popalić bo się budził w nocy co 30 min, godzinę - i spania nie było. Powiedziałam, że jak mi nie pomoże to albo wyląduję w wariatkowie jak się nie wyśpię, i nie odpocznę dla samej siebie albo się pakuję i do mamy jadę. Lub niech spada bo do czego mi on jak w niczym nie pomaga ?
No i dotarło, ale w sumie dopiero jak poszłam na studia podyplomowe. W soboty i niedziele zostawał całe dnie sam i musiał zrobić wszystko sam przy małym. Dopiero zobaczył, że nawet wyjście do WC z raczkującym dzieckiem jest nie lada wyczynem. Moja rada ? Zostaw w domu pierdolnik na 2 dni, pieluchy, ciuchy do prania, prasowania, pełne zlewy naczyń, full zmywarka, jedzenie zrób dla siebie i starszej ...i niech zobaczy armagedon bez kobiecej ręki. A na Boga nie jesteś robotem. On też jest cwany bo przy starszej nie było tyle roboty teraz, i się pobawiła sama i bajkę włączył i miał spokój. A tu drugie, trzeba zasuwać, karmienie, przewijanie, sprzątanie, i pamiętać trzeba o drugim żeby się nie poczuło gorzej. A Ty nie płacz tylko stań na swoim, nie odpuść bo mu będzie ciężko zrezygnować z wygody jaką miał przy jednym odchowanym dziecku.
Agnesis - z czego Ty laska chcesz chudnąć ?
No i dotarło, ale w sumie dopiero jak poszłam na studia podyplomowe. W soboty i niedziele zostawał całe dnie sam i musiał zrobić wszystko sam przy małym. Dopiero zobaczył, że nawet wyjście do WC z raczkującym dzieckiem jest nie lada wyczynem. Moja rada ? Zostaw w domu pierdolnik na 2 dni, pieluchy, ciuchy do prania, prasowania, pełne zlewy naczyń, full zmywarka, jedzenie zrób dla siebie i starszej ...i niech zobaczy armagedon bez kobiecej ręki. A na Boga nie jesteś robotem. On też jest cwany bo przy starszej nie było tyle roboty teraz, i się pobawiła sama i bajkę włączył i miał spokój. A tu drugie, trzeba zasuwać, karmienie, przewijanie, sprzątanie, i pamiętać trzeba o drugim żeby się nie poczuło gorzej. A Ty nie płacz tylko stań na swoim, nie odpuść bo mu będzie ciężko zrezygnować z wygody jaką miał przy jednym odchowanym dziecku.
Agnesis - z czego Ty laska chcesz chudnąć ?