reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Komu jagodziankę ?
WP_20170507_001.jpg WP_20170507_002.jpgWP_20170507_004.jpg

Załączniki

• WP_20170507_001.jpg
    WP_20170507_001.jpg
    110,3 KB · Wyświetleń: 136
  • WP_20170507_002.jpg
    WP_20170507_002.jpg
    106,4 KB · Wyświetleń: 112
  • WP_20170507_004.jpg
    WP_20170507_004.jpg
    109,2 KB · Wyświetleń: 128
reklama
Mniam. Ja mam dziś lenia i nie robię nic. Nawet obiadu :-)

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Prawidłowo!![emoji106][emoji106]. Ja pieprze też nic nie robię. Do tej pory tatuś siedział pierdzial w stołek to teraz niech lata z córeczką. Wkurwil mnie .

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pojade zaraz na IP, czytalam tak neta i boje sie , ze to jakis ucisk na wątrobę lub czyżby nawet zatrucie ciążowe - jakby bylo ok to chyba bym czegoś takiego nie czuła ... Najwyżej wezmą mnie za wariatke .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]

Pojade zaraz na IP, czytalam tak neta i boje sie , ze to jakis ucisk na wątrobę lub czyżby nawet zatrucie ciążowe - jakby bylo ok to chyba bym czegoś takiego nie czuła ... Najwyżej wezmą mnie za wariatke .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]
Trzymam kciuki by to nie było nic poważnego.

Rene -ubierz mu dzieci jak nie pada i niech zasuwa na dwór ...

Trzymam kciuki by to nie było nic poważnego.

Rene -ubierz mu dzieci jak nie pada i niech zasuwa na dwór ...
Ja to nie kumam. Przykład z wczoraj gdzie byłam sama z dwójką dzieci , do tego sprzątanie domu bo sobota i obiad i kur..Muszę dac sobie radę. Na koniec dnia nie miałam siły nogami ruszyć. Dziś od 5 na nogach A Pan śpi do 9!!! Myślę ok pracował cały tydzień.
Ale kiedy przed chwilą dałam mu małą żeby ponosil i zaczęła płakać bo oczywiście tatuś kur..zgubił smoczek i walnął tekst ze "pomogła byś szukać A nie siedzisz w telefonie" no to mi ręce opadły. 5 min nie mogę usiąść i zajrzeć w tel. Czy to że mną jest coś nie tak ?
Siedzę i rycze bo prostaka jakbym mogła to bym zabiła!!

Bum jedz. Lepiej być wariatka [emoji6]
Rene zostaw go z dwójka i wyjdź gdzies. Niech sobie radzi. Ja zawsze tak robiłam w takich sytuacjach. Jebłam drzwiami, wyszłam i wróciłam po minimum 5h. A raz wyszłam i wróciłam o 7 rano. Im wolno, a my to co? Niewolinicy we własnym domu?
Nessi ty tu takie pyszności, a ja muszę schudnąć [emoji23] dzis jak biegałam to mowię sobie "dasz radę, jeszcze jeden kilometr, dasz radę, dasz radę..." a po którymś kilometrze prawie sie porzygalam, oczy zaszły mi łzami, wszystko z żołądka sie cofnęło i już musiałam isc [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bum jedz. Lepiej być wariatka [emoji6]
Rene zostaw go z dwójka i wyjdź gdzies. Niech sobie radzi. Ja zawsze tak robiłam w takich sytuacjach. Jebłam drzwiami, wyszłam i wróciłam po minimum 5h. A raz wyszłam i wróciłam o 7 rano. Im wolno, a my to co? Niewolinicy we własnym domu?
Nessi ty tu takie pyszności, a ja muszę schudnąć [emoji23] dzis jak biegałam to mowię sobie "dasz radę, jeszcze jeden kilometr, dasz radę, dasz radę..." a po którymś kilometrze prawie sie porzygalam, oczy zaszły mi łzami, wszystko z żołądka sie cofnęło i już musiałam isc [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Chętnie bym to zrobiła ... człowiek od 1,5mca zapierd... I takie podziękowania! Chciała jechać na zakupy, starszą dac na kulki do zabaw bo w centrum handlowym są A on że nie,on pieniądzy nie ma. Kurfa on nie wie co to chyba siedzieć tyle z dwójką dzieci non stop w domu!!!
Mam nerwa ze hej. Nawet nie jestem w stanie tego opisać

reklama
Rene - często tak jest, że facet przy dzieciach to się męczy na sam ich widok ...u mnie było tak samo, ale Michał dawał Nam popalić bo się budził w nocy co 30 min, godzinę - i spania nie było. Powiedziałam, że jak mi nie pomoże to albo wyląduję w wariatkowie jak się nie wyśpię, i nie odpocznę dla samej siebie albo się pakuję i do mamy jadę. Lub niech spada bo do czego mi on jak w niczym nie pomaga ?
No i dotarło, ale w sumie dopiero jak poszłam na studia podyplomowe. W soboty i niedziele zostawał całe dnie sam i musiał zrobić wszystko sam przy małym. Dopiero zobaczył, że nawet wyjście do WC z raczkującym dzieckiem jest nie lada wyczynem. Moja rada ? Zostaw w domu pierdolnik na 2 dni, pieluchy, ciuchy do prania, prasowania, pełne zlewy naczyń, full zmywarka, jedzenie zrób dla siebie i starszej ...i niech zobaczy armagedon bez kobiecej ręki. A na Boga nie jesteś robotem. On też jest cwany bo przy starszej nie było tyle roboty teraz, i się pobawiła sama i bajkę włączył i miał spokój. A tu drugie, trzeba zasuwać, karmienie, przewijanie, sprzątanie, i pamiętać trzeba o drugim żeby się nie poczuło gorzej. A Ty nie płacz tylko stań na swoim, nie odpuść bo mu będzie ciężko zrezygnować z wygody jaką miał przy jednym odchowanym dziecku.

Agnesis - z czego Ty laska chcesz chudnąć ? :)

Do góry