reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cię srelu na oczy nie widziałam nawet ale widok lotniska sprawia, że już za Tobą tęsknię :hmm:

Tynka <3 Urodzę Ci narzeczoną dla przystojniaka :D :-D
Swoją drogą ...jaki rozmiar ubranek nosi ?:)

BTW. idzie burza, a ja szparagi dla syna z tą bułeczką zrobię.
Może macie pomysły jak odchudzić 7 latka ? Lata i tak po dworze cały czas, w domu ćwiczy też bo ma integrę zadaną, taczki, równoważnie itp. Problemem nie jest nawet dieta bo nie wcina dużo ...chyba geny po K wychodzą :/

Ahahha kochana TY [emoji173]️

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Bolec mniej boli , ale taka mala kulke mam jakby pod skórą [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t4d [emoji272]

Bum Ale to kulka nad blizna, w jej obrębie czy jak ? To zdjęcie mało oddaje. Może faktycznie kolka jelitowa, tylko co by to nie było hmmm ból po nocy powinien minąć ... bralas nospe?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry Skarby, miłej niedzieli. Ja zmykam na wieś po świeżą porcję jajeczek :)
Bum idź na IP, będziesz spokojniejsza.

Hey laski
Lot wczoraj dobrze, trochę kręciło mi sie w głowie przy starcie i na gorze bo niestety pogoda była lipna ale starałam sie nie myślec za bardzo i nie denerwować .
Mój maź na lotnisku dał mi tylko buziaka i na chwilkę przytulił ahahha za to z mała nie mógł sie rozstać No ale nie ma co sie dziwić, w końcu półtora miesiąca jej nie widział .
Zaraz muszę walizki rozpakować [emoji30] i zacZac prac wszystko. A che mi sie jak cholera.
Bum tak myślałam ze może to nic takiego w sensie, ze w ciąży wszystkie organy przecież sie przesuwają i robią miejsce dla fasolki. Moze po prostu kulka wyskoczyła w miejscu gdzie znajduje sie blizna.... Ale jeśli masz być spokojna to jedz.
Ja jutro rano idę spuścić trochę krwi, i potem do szpitala ..... Miłej niedzieli Wam życzę

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam problem ..
Troche sie martwie bo nie wiem co to może byc.
Tak nad brzuchem poniżej mojej blizny czuje pod skora taka bule, jak chodze to mnie to kluje , kurcze nie wiem co to może byc ...
Nie jest to jakies duże ale czuc...
Tam gdzie mam blizne , mialam w wieku 8 lat krwiaka wycinanego , co to może byc.
1494094486-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t4d [emoji272]
Może teraz skóra się naciaga i miałaś to wcześniej tylko teraz odczuwasz - złe się zroslo [emoji6] oczywiście najlepiej skonsultować [emoji6]
Menu już dawno mu zmieniłam. Soków nie pije, słodyczy troszkę tylko w weekend. Zdrowe przekąski warzywa, owoce, w tym suszone. Zero białego pieczywa, gotuję mu na parze. Na piłkę chodzi 3 x w tygodniu drugi rok, + to co wybiega na dworze, i ćwiczenia w domu + integracja 2 x w tygodniu - też go męczą.
Nie mam pomysłu ..
Nie chcę go brać na restrykcyjną dietę bo i tak mi wypomina, że nie wszystko wcina jak koledzy. Nie dostaje jak oni słodyczy do szkoły ani drobnych do sklepiku.

On długi czas na sterydach był, myślę, że to się też przyczyniło do tego jak wygląda.
Hm to by wiele tlumaczylo. Robilisxie badania ?

Cześć,
Ja odzywam się z takim samym humorem.. tak nie chce iść do pracy [emoji20]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry