reklama
Carmen24l
Fanka BB :)
No przeciez siersciuszka tez widac [emoji1]Bum szary [emoji6]
Koteł spi od 2 godzin, az czasem sprawdzam czy oddycha [emoji33]
Wyslalam tacie to zdjecie, a on ma tak "nowoczesny " telefon na ktorym wszystko widac, ze dzwoni do mnie i mowi : a po co ty mi wyslalas zdjecie tych poduszek ? [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale wiadomo, jak to z rodzicami
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Carmen24l
Zmierzasz ku koncowiWitam się po długiej przerwie!
wczoraj nadrobiłam wszystko i zasnęłam
Bum gratuluję jajek i niech nie znikają
Nessi gartulacje córeczki i cały czas trzymam kciuki żeby było dobrze
Nati Tobie gratuluję dorodnego dzidziusia i podziwiam za cierpliwość :*
Rene piękna córeczka i oczywiście też gratuluję :*
Mum, Carmen, Bananka ciekawe kiedy u Was będzie wiadomo kto tam gości...
Tynka już Ci tak nie wiele zostało, ja w ogóle mam wrażenie, że Ty tak nie dawno pisałaś i pokazywałaś test!!!
Luska, Anula, Agnesis, Wonderful, Dzoł, Mania i ARTEMIDA nadal kibicuję i jestem dobrej myśli, że już niedługo na Was nadejdzie czas.
U nas wszystko dobrze, no mam taką nadzieję , tak było jak byłam na wizycie tydzień temu. Synek miał wtedy 700 g i pięknie się prezentował. Szyjka trzyma. Powoli zaczynam się toczyć jesteśmy w 25+4.
Ja czuje,ze bedzie chlopak ale moze sie myle [emoji14][emoji14]
Carmen24l
Boska kuleczka [emoji7][emoji7]na 80% mieliśmy informację w 12+2 , potem byłam w 15 tc i znów to samo, potem 18 tc, potem 21 tc
tęczowa no to u mnie był 12t3d [emoji38] a z om 13tc.
Wiec wydaje mi sie , ze zostanie [emoji4]
Nooo rosniecie pięknie [emoji7][emoji7]
Carmen fajnie taka parke mieć [emoji4]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t4d [emoji210]
Wiec wydaje mi sie , ze zostanie [emoji4]
Nooo rosniecie pięknie [emoji7][emoji7]
Carmen fajnie taka parke mieć [emoji4]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
92Tynka92
Stokrotenka witamy i życzę szybkiego ujrzeli dwóch kreseczek:-) fajnie, że masz takie luźne podejście. To na pewno pomaga, bo nie blokuje psychiki.
IUI to inaczej inseminacja. Nasza Lusia już doświadczona jeśli chodzi o ten temat, więc na pewno wyjaśni ci więcej.
Carmen jak tam urlopik? Nadal rano witasz się z porcelaną?
Tęczowa ale super, że napisałaś! Odzywaj się jak tylko możesz:-) no ja w środę zaczynam 38 tc, a też doskonale pamiętam dzień jak zdjęcie testu wstawiałam. Obiektywnie patrząc, to faktycznie szybko mi ta ciąża upływa:-)
Ale spory synek u ciebie no i brzuszek tez pokaźny! Super, rosnij zdrowo:-) u mnie w 25+1 mały ważył 750 gramów. Imię wybrane już? Wiktorek będzie?
Dżoł ha ha ha padłam z tego tekstu! Twój kotek ma w sobie ewidentnie coś magicznego. Nie wiem czy tylko ja to zauważyłam?
IUI to inaczej inseminacja. Nasza Lusia już doświadczona jeśli chodzi o ten temat, więc na pewno wyjaśni ci więcej.
Tęczowa ale super, że napisałaś! Odzywaj się jak tylko możesz:-) no ja w środę zaczynam 38 tc, a też doskonale pamiętam dzień jak zdjęcie testu wstawiałam. Obiektywnie patrząc, to faktycznie szybko mi ta ciąża upływa:-)
Ale spory synek u ciebie no i brzuszek tez pokaźny! Super, rosnij zdrowo:-) u mnie w 25+1 mały ważył 750 gramów. Imię wybrane już? Wiktorek będzie?
Dżoł ha ha ha padłam z tego tekstu! Twój kotek ma w sobie ewidentnie coś magicznego. Nie wiem czy tylko ja to zauważyłam?
Kochana teraz nie znasz dnia ani godziny [emoji7][emoji41][emoji171][emoji172]Stokrotenka witamy i życzę szybkiego ujrzeli dwóch kreseczek:-) fajnie, że masz takie luźne podejście. To na pewno pomaga, bo nie blokuje psychiki.
Stokrotenka23
Dupek jest na wywołanie okresu bo bez niego miałam cykle po 70 dni najdłuższe :/ wiec póki co chce się dowiedzieć czy mam owu i te badania a dopiero za jakiś czas już oficjalnie całą naprzód starań. Teraz liczymy na miłą wpadkę ale jakoś nie wychodzi... wiec nie wiem czy się mogę wspomóc jakimiś ziołami czy czymś innym :/Witajj [emoji4][emoji4]
A moze ty za szybko bierzesz doopka ??
Może niekiedy owu sie przesuwa a ty o tym nie wiesz, co ? [emoji14]
Ale lekarz powiedział wyraźnie ze starania to codzień a nie zależne od humoru wiec nie ma takiego dużego nacisku
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
reklama
Ja wyznaję zasadę "nie dajmy się zwariować " [emoji23]
Boziu jestem na górze tabelki ciążowej [emoji33] a ile już dzieciaczkow, lecimy jak burza wszystkie po kolei bez wyjątków
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Boziu jestem na górze tabelki ciążowej [emoji33] a ile już dzieciaczkow, lecimy jak burza wszystkie po kolei bez wyjątków
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom