reklama
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Iui ? Proszę o podpowiedź :*Witaj stokrotenka ja mam 25 lat staramy sie juz ponad 3 lata jestem po 3 nieudanych iui
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wonderful
Witamy Stokrotenka, mam nadzieje, że szybko spełnisz swoje marzenie o dzieciątkuCześć dzewczyny,
Chciałabym do was dołączyć. Można ?
Stokrotka lat 23 (jeszcze ) staramy się, nie staramy - ogólnie nie zabezpieczamy się już dość długo. I nic. Narzeczony zawsze tuli brzuch z nadzieją a kiedy przychodzi @ widać zawód.
Mój cykl jest sam długi. Mam duphaston na czas do kiedy nie zrobię badań w klinice - biorę od 16 t.c.przez 10 dni i czekam na @. Badania w klinice mam zrobić już od ponad roku ale jak nie obrona to wyjazd służbowy i tak nie mam kiedy. Teraz może po świętach się uda chociaż po prostu wolałabym żebyśmy juz byli w ciąży bo ciągle sobie powtarzam ze badania są niepotrzebne skoro co chwila jest szansa na to bym była w ciąży [emoji14]
Ogólnie dobrze się odzywam : staram się pić 2 l wody, zero gazowanych, dużo warzyw i owoców, mało tabletek i preferuje ruch. Aktualnie na siłowni nie byłam 3 tygodnie - przeprowadzka i teraz miałam usunięcie zęba i dopóki mi nie zdejma szwów to jestem uziemiona.
Motywacja jest to ze mam obiecana umowę na czas nieokreślony nieokreślony a oboje marzymy o rodzince.
Carmen24l
Witajj [emoji4][emoji4]Cześć dzewczyny,
Chciałabym do was dołączyć. Można ?
Stokrotka lat 23 (jeszcze ) staramy się, nie staramy - ogólnie nie zabezpieczamy się już dość długo. I nic. Narzeczony zawsze tuli brzuch z nadzieją a kiedy przychodzi @ widać zawód.
Mój cykl jest sam długi. Mam duphaston na czas do kiedy nie zrobię badań w klinice - biorę od 16 t.c.przez 10 dni i czekam na @. Badania w klinice mam zrobić już od ponad roku ale jak nie obrona to wyjazd służbowy i tak nie mam kiedy. Teraz może po świętach się uda chociaż po prostu wolałabym żebyśmy juz byli w ciąży bo ciągle sobie powtarzam ze badania są niepotrzebne skoro co chwila jest szansa na to bym była w ciąży [emoji14]
Ogólnie dobrze się odzywam : staram się pić 2 l wody, zero gazowanych, dużo warzyw i owoców, mało tabletek i preferuje ruch. Aktualnie na siłowni nie byłam 3 tygodnie - przeprowadzka i teraz miałam usunięcie zęba i dopóki mi nie zdejma szwów to jestem uziemiona.
Motywacja jest to ze mam obiecana umowę na czas nieokreślony nieokreślony a oboje marzymy o rodzince.
A moze ty za szybko bierzesz doopka ??
Może niekiedy owu sie przesuwa a ty o tym nie wiesz, co ? [emoji14]
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
dżoł
Bum szary [emoji6]
Koteł spi od 2 godzin, az czasem sprawdzam czy oddycha [emoji33]
Wyslalam tacie to zdjecie, a on ma tak "nowoczesny " telefon na ktorym wszystko widac, ze dzwoni do mnie i mowi : a po co ty mi wyslalas zdjecie tych poduszek ? [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wyslalam tacie to zdjecie, a on ma tak "nowoczesny " telefon na ktorym wszystko widac, ze dzwoni do mnie i mowi : a po co ty mi wyslalas zdjecie tych poduszek ? [emoji23][emoji23][emoji23]
Piękności [emoji170][emoji170][emoji170]Bum szary [emoji6]
Stokrotka witaj , życzę szybkiego ujrzenia 2 kreseczek [emoji5][emoji5]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t4d [emoji210]
Stokrotka który masz dzień cyklu? [emoji4][emoji5]
Carmen no będziemy wybierać , może cos innego w oko jeszcze wpadnie [emoji38]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Carmen no będziemy wybierać , może cos innego w oko jeszcze wpadnie [emoji38]
tęczowa89
Witam się po długiej przerwie!
wczoraj nadrobiłam wszystko i zasnęłam
Bum gratuluję jajek i niech nie znikają
Nessi gartulacje córeczki i cały czas trzymam kciuki żeby było dobrze
Nati Tobie gratuluję dorodnego dzidziusia i podziwiam za cierpliwość :*
Rene piękna córeczka i oczywiście też gratuluję :*
Mum, Carmen, Bananka ciekawe kiedy u Was będzie wiadomo kto tam gości...
Tynka już Ci tak nie wiele zostało, ja w ogóle mam wrażenie, że Ty tak nie dawno pisałaś i pokazywałaś test!!!
Luska, Anula, Agnesis, Wonderful, Dzoł, Mania i ARTEMIDA nadal kibicuję i jestem dobrej myśli, że już niedługo na Was nadejdzie czas.
U nas wszystko dobrze, no mam taką nadzieję , tak było jak byłam na wizycie tydzień temu. Synek miał wtedy 700 g i pięknie się prezentował. Szyjka trzyma. Powoli zaczynam się toczyć jesteśmy w 25+4.
wczoraj nadrobiłam wszystko i zasnęłam
Bum gratuluję jajek i niech nie znikają
Nessi gartulacje córeczki i cały czas trzymam kciuki żeby było dobrze
Nati Tobie gratuluję dorodnego dzidziusia i podziwiam za cierpliwość :*
Rene piękna córeczka i oczywiście też gratuluję :*
Mum, Carmen, Bananka ciekawe kiedy u Was będzie wiadomo kto tam gości...
Tynka już Ci tak nie wiele zostało, ja w ogóle mam wrażenie, że Ty tak nie dawno pisałaś i pokazywałaś test!!!
Luska, Anula, Agnesis, Wonderful, Dzoł, Mania i ARTEMIDA nadal kibicuję i jestem dobrej myśli, że już niedługo na Was nadejdzie czas.
U nas wszystko dobrze, no mam taką nadzieję , tak było jak byłam na wizycie tydzień temu. Synek miał wtedy 700 g i pięknie się prezentował. Szyjka trzyma. Powoli zaczynam się toczyć jesteśmy w 25+4.
reklama
tęczowa dzień dobryyy ! [emoji8]
Kuzde tyle razy cie wywolywalam a tu cisza...
Mówisz zaczynasz sie toczyć, pokazcie sie [emoji6]
Kiedy ty sie dowiedzialas , ze siusiak? [emoji4]
No mam nadzieje , ze nie znikną hihi [emoji4]
Mum a ty gdzie??
Kuzde tyle razy cie wywolywalam a tu cisza...
Mówisz zaczynasz sie toczyć, pokazcie sie [emoji6]
Kiedy ty sie dowiedzialas , ze siusiak? [emoji4]
No mam nadzieje , ze nie znikną hihi [emoji4]
Mum a ty gdzie??